HTC One'a Android 4.3 darbesi

HTC One'a gelen Android 4.3 güncellemesi, kullanıcıların başına bakın ne işler açıyormuş...

HTC One'a Android 4.3 darbesi

HTC One için geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Android 4.3 güncellemesiyle birlikte bu ay içinde tüm HTC One kullanıcıları işletim sistemlerini Android 4.3'e yükseltebilecekler. Fakat bu güncellemeyle birlikte HTC One'a öyle bir sorun geliyor ki, bu problem bazılarının telefonlarını güncelleme isteğini yok edecek gibi görünüyor.

Geçtiğimiz günlerde sızan güncelleme haberine göre HTC One kullanıcıları için Android 4.3 kapısı açılmıştı. Öncelikle Amerikalıların yaşayacağı geçiş dönemi, daha sonra Avrupa kullanıcılarını da kapsayacak. Fakat Android 4.3'e geçmek o kadar da akıllıca bir seçim gibi görünmüyor; en azından şu an için... Zira telefonlarını güncelleyen kullanıcılardan HTC'ye şikayetler yağmaya başladı. Bu şikayetlerin başını ise kamera çekiyor.

Android 4.3'e terfi eden HTC One kullanıcıları, telefonlarının kamera fonksiyonunun hasar gördüğünü ve fotoğraf çekimlerinde kötü sonuçlar doğurduğundan bahsediyor. Düşük ışık koşullarında çekilen fotoğrafların kalitesinin kötü etkilendiği ve renklerle ilgili sıkıntıların meydana geldiğini dile getiren kullanıcılara HTC'den cevap ise gecikmedi.

HTC tarafından yapılan açıklamaya göre, Android 4.3'e geçen ve kamera problemleriyle karşılaşan kullanıcıların bu şikayetleri değerlendirilmeye alınmış durumda. En yakın zamanda yeni bir güncelleme yayınlayacağının haberini veren HTC, böylece Android 4.3'e geçen kullanıcılara sunacağı bu yama ile kamera sıkıntısını ortadan kaldıracak.

Okuyucu Yorumları