HTC One A9'un halefi geliyor: İşte One A9s

HTC'nin yeni üst seviye telefonu olması beklenen HTC One A9s, tüm özellikleriyle sızdı!

HTC'nin yeni canavarı ortaya çıkıyor!

Almanya'nın Berlin kentinde düzenlenecek olan IFA 2016 etkinliği için geri sayım sürerken, sızıntılardan bir yenisi de HTC için geldi. HTC'nin kısa bir süre önce amiral segmentinde yer verdiği HTC 10 modeli, halen tüm ilgiyi üzerinde toplarken, ondan bir adım önce kullanıcılarla buluşan One A9 modelinin halefi de yolda gibi. Ortaya çıkan haberler HTC One A9'un halefinin IFA 2016'da, yarın tanıtılacağını söylerken, telefonun sızan görselleri de raporlarda kendine yer buldu.

HTC One M9 modelinden sonra tanıtılan One A9, özellikle tasarımıyla oldukça benimsenen modellerden biri olmuştu. Görünümüyle iPhone'a benzerliğiyle konuşulan One A9, tasarım noktasında iPhone'ların aslında –özellikle arka yüzdeki anten çizgileri noktasında- HTC'den esinlediğiyle de gündemde yer almıştı. Şimdi gelen yeni bilgiler, One A9 modelinin halefinin IFA'da tanıtılacağını söylüyor.

Sızan bilgiler arasında telefonun adının HTC One A9s olacağı yer alırken, ayrıca arka kameranın 13 MP, ön kameranın da 5 MP olacağı yönünde bilgiler de mevcut. Şimdilik teknik bilgilere ilişkin başka bir bilgi bulunmuyorken, telefonun sızan görsellerinde kilit ekranı da bir hayli dikkat çekici. Zira kilit ekranında yer alan "14 Ekim" tarihi, One A9s modelinin o tarihte piyasaya sunulabileceğine işaret ediyor.

Şimdilik muhtemel One A9s modeliyle ilgili başka bir bilgi ise yok. Neyse ki çok beklemeyeceğiz...

Okuyucu Yorumları