HTC One'dan sonra ne gelecek?

HTC'nin amiral gemisi One'dan sonra daha da güçlü bir HTC cep bekleyenler... Bu haber sizi üzebilir!

HTC One'dan sonra...

Teknoloji devi HTC, geçtiğimiz yıl sunduğu One X, One X+, One V ve One S modelleriyle, ön plana çıkarmak istediği "One" serisi kavramını bir hayli karmaşık hale getirmişti. Kullanıcılar hangi özelliğin hangi modele ait olduğunu kavramakta bir hayli sıkıntı yaşıyordu. Ancak görünüşe bakılırsa HTC, One modeli ile tüm bu karmaşaya perde çekmiş durumda.

Şirketin İngiltere sorumlusu Phil Roberson, bundan sonra "HTC One" modelinin, ismine sadık kalarak, One serisinin tek lideri olacağını duyurdu: "Bu sene tek bir lider telefon yaratalım istedik. Ve bunu da One ile yapacağız."

Kısacası 2013 yılı içinde HTC'nin yeni bir amiral gemisi ile karşımıza çıkma ihtimali pek yüksek görünmüyor. HTC One, tüm 2013 yılı boyunca HTC'nin amiral gemisi olarak kalabilir.

HTC'nin bu "birleştirme" politikası, şüphesiz kullanıcılar için de daha kolay ve açık hale gelecektir. Zira bir süredir HTC'nin One denizinde boğulan kullanıcılar, artık tek "bir" cep üzerinde yoğunlaşacak: HTC One!

Hatırlatmak gerekirse, şirketin yeni ve tek lideri HTC One 4.7 inç full HD ekran, 1.7GHz dört çekirdekli Snapdragon işlemci ve 2GB DDR2 RAM gibi özelliklere sahip. Az ışıklı ortamlarda daha yüksek pikselli görüntü yakalayan 4MP kamerası, Beats Audio markalı Boomsound hoparlörü, interneti daha etkin kullanmaya yarayan BlinkFeed özelliği de HTC One'ı tek yapan diğer özellikler.

Okuyucu Yorumları