HTC One M10 bir göründü; bir kayboldu...

HTC M10, resmi sitede bir göründü; bir kayboldu... Ama hepsi bu kadar da değil!

HTC One M10'dan ilk kare!

Geçtiğimiz Mobil Dünya Kongresi'nde önemli amiral gemileri kendilerine yer bulmuştu. Bunlar arasında Samsung, Galaxy S7 ve S7 edge modelleriyle sahne alırken, LG ise G5'i tanıtmıştı. Öte yandan Sony tarafında da yeni X ailesini görmüştük. Ancak HTC, beklenen One M10 modelini burada tanıtmamış, onun yerine Desire 530 ve Desire 825'le sahne almıştı. Elbette Vive Consumer Edition'ın 799 Dolar'dan satışa sunulacağının açıklanması da şirketin bir diğer önemli hamlesiydi. Şimdi gözler HTC One M10'a çevrilmiş durumda. Yeni gelen haber de bununla ilgili: HTC, sonunda One M10 modeline resmi sitesinde yer verdi.

HTC'nin resmi sitesindeki yer alan anketlerde ürün kısmında HTC One M10'a yer açılmış durumda. Daha önce de M10 adı, paylaşılan bir görselle doğrulanmıştı. Şimdi listede de yer alan yeni amiral, adım adım yaklaşıyor. Söylentilere göre One M10'u 11 Nisan'da Londra'da yapılacak bir etkinlikte göreceğiz.

Yeni sızan bilgiler arasında teknik özelliklerine ilişkin ayrıntılar da mevcut. Özellikle telefonun arka kamerasına yönelik olan bu verilere göre, telefonda 12 megapiksel değerinde bir arka kamera yer alacak. f/1.9 diyafram açıklığına sahip olacak olan One M10'daki kamera, bu anlamda selef modele göre gelişim gösterecek. Hatırlayacak olursanız One M9'da bu değer f/2.2 idi. Çift tonlu çift LED flaşın sahibi olacak olan kamera, 2K çözünürlüğünde video çekecek ve optik imaj sabitleyiciyi de barındıracak. Aşağıdaki fotoğrafın da HTC One M10'la çekildiği, kameraya yönelik bir diğer iddia...

Son olarak, One M10'un listede yer almasının üzerinden çok geçmeden listeden kaldırıldığını da söyleyelim. Buradan erişebileceğiniz anketlerde şu an One M10'u göremiyoruz.

Okuyucu Yorumları