HTC One M10'un ön paneli One A9'a benziyor

HTC'nin yeni amiral gemisine ait olduğu iddia edilen sızıntı, bu telefonu hatırlattı!

HTC One M10'dan yeni sızıntı!

"HTC Perfume" kod adıyla bilinen ve çok büyük bir ihtimalle HTC One M10'a ait olan yeni bir görsel cihazın tasarımının HTC'nin orta segment modeli One A9'dan bazı izler taşıdığını gösteriyor. One M10'a ait olduğu iddia edilen ve cihazın ön panelini gösteren fotoğrafa baktığımızda yeni modelin ekranın hemen altında yer alan oval biçimli bir home tuşuna sahip olacağı anlaşılıyor. Söz konusu home tuşunun da ayrıca daha önceden de belirtildiği gibi dahili bir parmak izi tarayıcısına sahip olduğunu tahmin ediyoruz.

HTC'nin One A9'la ilgili aldığı en önemli eleştirilerden birisi de cihazın bir iPhone klonu olduğu yönündeydi. Sızdırılan bu görsele baktığımızda One M10'un da yuvarlaklaştırılmış kenarları ve üst tarafta yer alan hoparlörün biçimiyle One A9'a ve dolayısıyla iPhone'a oldukça benzediğini söylemek mümkün.

Sızıntıda dikkat çeken diğer ayrıntılar ise güç ve ses tuşlarının sağ tarafta yer alması. HTC'nin yeni amiral gemisinin resmi olarak görücüye çıkarmamız için ise biraz daha beklememiz gerekecek. Firma MWC 2016 etkinliği yerine daha sonra tamamen kendisinin ev sahipliği yapacağı özel bir etkinlikle cihazın tanıtımını yapmayı planlıyor.

Okuyucu Yorumları