HTC One M9+ bu tarihte geliyor!

Ve HTC açıkladı: Beklenen dev telefon One M9+ işte bu tarihte geliyor!

One M9+ bu tarihte geliyor!

Son dönemlerde birbiri ardına sızan ve hatta iptal edilmiş olabileceğine dair söylentiler çıkan HTC'nin yeni "phablet"i One M9+ için tarih açıklandı. HTC, One M9+ tanıtımı için davetiye göndermeye başladı. Etkinliğin tarihi ise çok uzakta değil, 8 Nisan.

HTC'nin, hem yeni amiralini hem de ardından "Plus" modelini piyasaya sürecek olmasıyla bu yıl oldukça agresif bir tutum sergilediği ortada. Bu ay başında Mobil Dünya Kongresi'nde tanıtılan One M9'un üzerinden çok geçmeden çok konuşulan cebi One M9+ da, 8 Nisan'da karşımızda olacak.

HTC'nin bu modeli için "phablet" yakıştırması yapılsa da, aslında boyut itibariyle çok da büyük olmadığını kabul etmek gerek. One M9+ modeli için One M9'un farklı özelliklere sahip "Plus" modeli şeklinde hitap etmek daha mantıklı. Zira One M9+'ı direkt olarak 5.7 inç ekran boyutlu Galaxy Note 4'ün karşısına konumlanmıyor. Zira One M9, 5.2 inç büyüklüğünde bir ekranın sahibi.

Bu arada One M9+'ın yalnızca tanıtım tarihi değil, canlı kanlı görüntüleri de yayınlandı ve özellikleri de kesinlik kazandı diyebiliriz. 1440p 5.2 inç LCD ekranla gelecek olan One M9+, 3 GB RAM ve 32 GB dahili hafızaya sahip. Ayrıca One M9+'ın arka yüzeyinde daha önce de konuşulduğu gibi çift kamera bulunuyor.

One M9'ın Qualcomm Snapdragon 810 işlemciyle gelmesinin ardından One M9+'ın da aynı işlemciye sahip olması bekleniyordu. Ancak ortaya çıkan modelde MediaTek MT6795T işlemci bulunuyor. Öte yandan One M9+'ın Snapdragon 810'lu model alternatifiyle de geleceği söylentiler arasındaydı. Bunların hepsini elbette 8 Nisan'da öğreneceğiz.

Okuyucu Yorumları