HTC One Max'in "taslak" görüntüsü sızdı!

HTC'nin başarılı cebi HTC One'ın büyümüş modeli, ilk kez işte böyle görüntülendi!

Dev HTC canavarı ortaya çıktı

HTC'nin 2013 amiral gemisi One'ın başarısını azımsamamız güç, ancak senenin Tayvanlı firma için çok da parlak geçmediği bir gerçek. Dolayısıyla HTC, Nokia ve Samsung gibi rakiplerine kaptırdığı pazar paylarını geri almak üzere farklı cepler ve yenilikler üzerinde çalışıyor.

Firmanın bir süredir konuşulan "büyük ekranlı" cebine ait çizimler ise Mobileaks web sitesi tarafından sızdırılmış olabilir. HTC'nin 12 inç'lik bir Windows RT tableti üretmekten vazgeçtiğini hatırlayacaksınız; ancak bu söylenti doğruysa firma hala şu anki ceplerinden büyük cihazların peşinde demek.

"Phablet" sınıfına girecek olan yeni HTC, söylentiye göre Samsung'un Galaxy Note serisi ile direkt bir rekabeti amaçlıyor. Mobileaks'in iddiasına göre "HTC One Max", 5.9 inç'lik bir cihaz olacak. 9.4.mm kalınlığındaki cihazın uzunluğu ise140 mm olacak.

Daha önceki söylentiler, HTC One Max'ten "HTC T6" adıyla bahsediyordu. Cihazın 5.9 inç'lik full HD çözünürlüklü bir ekran yanında 2.3GHz Snapdragon 800 işlemciye, 3.300mAh pile ve Boom Sound hoparlörlerle geleceği iddia ediliyor.

Okuyucu Yorumları