HTC Vive ve HTC Grip tanıtıldı!

HTC, yeni telefonu One M9 ile birlikte biri sürpriz iki yeni cihazını daha tanıttı!

HTC'den 2 bomba daha!

HTC, hiç beklenmeyen bir şey yaparak yeni sanal gerçeklik gözlüklerini tanıttı. HTC Vive, Valve ile ortak geliştirilen bir gözlük ve prototip olarak gösterilen diğer VR başlıklarının aksine kullanılabilir durumda.

HTC Vive, 70'ten fazla sensör ve 360 derece oda takibi sayesinde hareketlerinizi iyi biçimde takip edip, bunu gözlerinize yansıtabiliyor. 90Hz tazeleme hızı ve yüksek kaliteli ses gibi özelliklere sahip gözlükler, etraftaki nesnelerle etkileşim kurmanıza da olanak tanıyor.

Hafifliğiyle öne çıkan HTC Vive'ın geliştirici kiti ilkbahar aylarında yayınlanacak. Tüketicilere yönelik sürümün 2015 tamamlanmadan önce hazır olması bekleniyor. Fiyat konusundaysa şimdilik herhangi bir bilgi verilmiyor.

HTC Vive ve HTC Grip tanıtıldı!

Ve HTC Grip!

Yeni tanıtılan HTC Grip, Android ve iOS'u destekleyen bir fitness izleyicisi. GPS destekli Grip, HTC'nin Under Armour ile ortak çalışmalarının ilk ürünü niteliğinde.

Mat siyah gövdeye, renkli iç kısma sahip cihaz Nike'ın FuelBand 2'siyle Microsoft Band'e oldukça benziyor. Grip, aktivitelerinizi izlemek üzere dört sensörden faydalanıyor. Bu sensörler arasında bulunan GPS, koşucular için oldukça önemli bir özellik.

Okuyucu Yorumları