HTC'nin yapamadığını Apple ve Samsung yapacak

Yeni sızan bilgilere göre Apple ve Samsung, HTC'nin bir türlü yapamadığını yapmaya hazırlanıyor!

Sıra Samsung ve Apple'da...

Yeni dedikodular, Samsung ve Apple'ın çift kameralı telefonların peşinde olduğunu söylüyor.

ETNews'tan gelen rapora göre Samsung ve Apple, "bir sonraki nesil teknoloji" olarak çift kameralara gözünü dikmiş durumda. Bu, yakın bir gelecekte çift kameralı Galaxy'ler ve iPhone'lar görebileceğimiz anlamına geliyor.

Çift kameralı telefonlar, elbette ilk kez denenmiyor. HTC, One M8'de bunu denemiş ve karışık sonuçlar almıştı. Ancak tek kamerayla yapılabilenlerin sınırına yaklaştığımızdan ve lens boyutunu büyütmek, telefonların küçük gövdesi üzerinde pek mümkün olmadığından, çift kamera iyi bir çözüm olabilir.

HTC'nin telefonundaki sensörlerden sadece birinin gerçek anlamda kamera olduğuna bakarsak, çift kameralarda büyük bir potansiyel saklı olabilir. Çift kamera sayesinde örneğin birden fazla nesneye odaklanmak, iki fotoğrafı bir araya getirip, yüksek kaliteli bir fotoğraf oluşturmak mümkün olabilir.

Teknolojinin iPhone 6S'e yetişmesi bizce zor, ancak dedikoduya göre üreticilere giden talepler arasında çift kameralar var. Dolayısıyla bu tür kameraları görmek için muhtemelen çok beklemeyeceğiz. Bu yüzden iPhone 7 ve Samsung Galaxy S7, çift kamerayla gelirse hiç şaşırmayın.

Okuyucu Yorumları