HTC'nin yeni telefonu bu tarihte geliyor!

HTC'nin tanıtımına hazırlandığı yeni telefonu Aero, çok da uzak olmayan bu tarihte geliyor!

Yeni bir cep canavarı geliyor

Bu yıl IFA, geçtiğimiz yıllara göre biraz sönük geçiyor. Bunun sebebi, pek çok teknoloji devinin tanıtımlarını ya IFA'dan önce yapması ya da sonraya bırakması. Hatta şöyle ki, bazı dev markalar bu dönemde tamamen sessiz kalmayı da tercih ediyorlar. Yeni cep telefonu modeli tanıtımını IFA'dan sonraya bırakacak olan bir teknoloji devi de HTC. Zira gelen sızıntılara göre HTC, 6 Eylül'de Aero isimli bir model tanıtacak.

Son günlerde büyük bir işten çıkarma adımı atacağı konuşulan HTC, uzun zamandır karlılık konusunda istediğini alamıyor. 13.000 çalışanının yaklaşık 2.500'ünü işten çıkartacağı konuşulan HTC, One modelleri ile başaramadığını, bu kez Aero ile başarmaya çalışacak.

Çin'in Facebook'u olarak da bilinin Weibo'da paylaşılan görsele göre HTC'nin yeni cep telefonu modeli 6 Eylül'de tanıtılacak. Telefonun sunduğu özelliklerle bir hayli güçlü ve tasarımıyla ise oldukça şık olacağı bilinen detaylar arasındayken, paylaşılan görselde telefonun izleri çok belli olmuyor. Gelen bilgilere göre QHD ekranla gelecek olan HTC Aero, kenarlara doğru kendini kavise bırakan bir ekran sunacak. Elbette bunlar henüz söylenti. Bunların gerçek olup olmayacağını ve daha fazlasını 6 Eylül tarihinde göreceğimizi umuyoruz.

Okuyucu Yorumları