Huawei Ascend W2'den yeni detaylar!

Cep devinin Windows'lu yeni bombası, Lumia 925 gibi önemli rakiplerine meydan okuyor!

Lumia 925'e sert rakip!

Cep telefonu piyasasına ilişkin "genellikle doğru çıkan" pek çok söylentiye kaynaklık eden @evleaks sitesi, şimdi de Çin firması Huawei'nin, Ascend W1 modelinin ardılı olan Ascent W2'ye ilişkin açıklamalar yaptı.

Windows Phone 8 işletim sistemine sahip olan telefonun, bütçe dostu olarak adlandırılan öncülünden farklı olarak fiyatıyla değil de tasarımıyla dikkat çekeceği iddia ediliyor. Telefona ait olduğu iddia edilen yandaki fotoğrafı yayınlayan site, "Huawei Ascend W2, 2013" ifadesi dışında herhangi bir ayrıntı vermiyor. Yani telefonun bu yıl içinde piyasaya sürüleceği dışında henüz bir bilgi yok. Teknik özellikler, piyasaya çıkış tarihi ve fiyat konusunda henüz hiçbir duyum gelmiş değil. Ancak daha önce internette dolaşmaya başlayan söylentilere bakılırsa telefonda 4,3 inç boyutlu 1.280 x 720 piksel çözünürlüklü ekran, 1.080p kayıt yapabilen 8 megapiksel çözünürlüklü kamera, 1 GB RAM, 2.000 mAh pil ve 1,5 GHz hızında işlemci olacak.

Ancak Ascend W2'nin asıl dikkat çekecek yönünün, belki de bir Çin firmasının ürettiği en şık telefon olması. W2'nin, biraz oyuncak hissi veren öncülünden çok daha sağlam olacağı da iddialar arasında.

Okuyucu Yorumları