Huawei InFocus Awards'a Türkiye'den Büyük İlgi

Huawei'nin CEE ve Nordik bölgesinde gerçekleştirdiği InFocus Ödülleri Türk katılımcılardan büyük ilgi gördü.

InFocus Ödülleri büyük ilgi gördü

Fotoğraf çekme konusunda iddialı olan Huawei kullanıcıları için önemli bir fırsat yaratan InFocus Awards'da yarışma heyecanı her gün artarak devam ediyor. Yarışma için hazırlanan özel web sitesinde "Keşfedilmemiş Güzelliklerin" arandığı InFocus Awards 2019, ilgili kategorilerden birine ait çalışmalarını sunabilecek tüm Huawei kullanıcılarına açık.

Kazanan fotoğraf TripAdvisor işbirliğiyle tüm dünyaya tanıtılacak

Kazanan fotoğraf TripAdvisor işbirliğiyle tüm dünyaya tanıtılacak

Huawei tarafından global düzeyde hayata geçirilen yarışma, özellikle Türkiye'den büyük ilgi gördü. Türkiye'den 7 bin 808 kişinin başvurduğu yarışmada büyük ödülü kazanan fotoğrafın sahibi, pek çok maddi ödülün yanı sıra fotoğrafının dünyanın en büyük seyahat sitelerinden TripAdvisor'ın ülke sayfalarında yayınlanmasına hak kazanacak. Huawei'nin yenilikçi görsel anlatımının önemli bir temsilcisi olacak fotoğraf, TripAdvisor'un İsveç, Polonya, Danimarka, Avusturya, Norveç, Finlandiya, Çek Cumhuriyeti, Yunanistan, Macaristan, İsrail, Sırbistan, Slovakya ve Türkiye'deki ülke sayfalarında bir hafta boyunca yayında kalacak.

Yarışmanın web sitesine https://campaign.consumer.huawei.com/infocusawards/tr/ adresinden ulaşılabilir. Yarışma toplamda 6 kategoriden oluşuyor: #Duygular, Hayata Merhaba De, Yüzler, Uzaklar, Film Şeridi ve video formatına ayrılmış bir kategori olarak: Şimdinin Hikayesi.

Çevremizdeki keşfedilmemiş güzellikler

Projenin harekete geçme çağrısı etrafta keşfedilmemiş güzelliği bulmak ve bunları fotoğraflamak üzerine kurulu. Huawei, insanları dünyada çok daha fazla gizli güzellik olduğunu görmeye teşvik ediyor. Tek gereken Huawei akıllı telefonları ile bu gizli güzellikleri keşfetmek ve yakalamak.

Huawei InFocus Awards 2019 tanıtım filmi: https://www.youtube.com/watch?v=ve1qAd3Sw9w

Kazananlar halk oylaması ve jüri kararı ile belirlenecek

Yarışmaya gönderilen fotoğraflar, yarışmaya katılanlar da dahil olmak üzere her internet kullanıcısının 11 Ağustos 2019 tarihine kadar en sevdikleri görseller için oy kullanma hakkına sahip olduğu özel bir web sitesinde sunulacak.

Bir sonraki aşamada en iyi eserler, uzmanlardan ve tanınmış fotoğrafçılardan oluşan özenle seçilmiş bir jüri tarafından değerlendirilecek.

Yarışmada birçok ödül sahiplerini bulacak

Büyük Ödül'ün kazanan fotoğrafının sahibi, Huawei MateBook 13, Watch GT ve 10.000 Euro ödülün yanı sıra, TripAdvisor'dan 250 dolar değerinde hediye çeki ile birlikte fotoğrafının aşağıdaki TripAdvisor ülke sayfalarında bir hafta boyunca yayınlanma hakkını kazanacak: İsveç, Polonya, Danimarka, Avusturya, Norveç, Finlandiya, Çek Cumhuriyeti, Yunanistan, Macaristan, İsrail, Sırbistan, Slovakya ve Türkiye.

Ödüller

  • Her kategorinin birincilik ödülüne layık görülen fotoğraf sahipleri Huawei MateBook 13, Watch GT, Huawei P30 Pro ve 2.000 Euro para ödülü,
  • Her kategorinin ikinci olanları ise Huawei P30 Pro,
  • Her kategorinin üçüncü olanları Huawei P30,
  • Halk Ödülü'nü kazanan fotoğraf sahibi ise Huawei P30 Pro ve Watch GT ile ödüllendirilecek.
Okuyucu Yorumları