Huawei P20 Serisi'nin Renk İlhamı

Mordan maviye ışıltılı bir renk geçişine sahip HUAWEI P20 Pro'nun bu rengine ilham veren dünyanın en büyük sanatçısı doğa oldu.

Cep telefonları ve renk

Mordan maviye ışıltılı bir renk geçişine sahip HUAWEI P20 Pro'nun bu rengine ilham veren dünyanın en büyük sanatçısı doğa oldu.

Teknoloji markası HUAWEI, sunduğu fotoğrafçılık deneyimi ile akıllı telefon pazarında tüm dikkatleri üstüne çekiyor.

P Serisi ile üstün kamera özelliklerini akıllı telefonlara taşıyan HUAWEI, son olarak geliştirdiği P20 Serisi ile profesyonel fotoğrafçılık anlayışını bir üst seviyeye taşıdı.

Kamera özellikleri ile DxOMark'ta 109 puan alarak mobil dünyanın en iyilerinden biri seçilen HUAWEI P20 Pro, dünyanın ilk üçlü Leica kameralı akıllı telefonu ve yapay zeka teknolojisine sahip olması ile herkes tarafından büyük ilgi gördü.

Ancak HUAWEI P20 Pro'nun tüm dünya tarafından ilgi gören özellikleri sadece bunlar değil.

Doğanın Etkisi

Doğanın Etkisi

Doğa, büyük başyapıtlar yaratmak için sayısız büyük ressamlara tarih boyunca ilham kaynağı olmuştur. Çin'de ressamlar, doğal manzara izlenimlerini mürekkep, su ve fırça kullanarak kağıda aktarmıştır. Günümüzde Guohua olarak bilinen bu antik sanat formu, klasik Çin sanatının en saygınlarından biri olarak kabul edilir.

Batı'da, Claude Monet ve Vincent Van Gogh gibi büyükler de doğaya yabancı değildi. Monet, zamanının stilistik normlarını reddetti ve doğanın güzelliğini yakalamak için kendi ışıklarını yakaladı. Vincent Van Gogh ise kardeşine şu cümleleri yazmıştı: "Doğayı ve işimi sevmiyor olsaydım, işte o zaman mutsuz olurdum."

HUAWEI de tarih boyunca en büyük sanatçılar gibi doğadan ilham aldı ve bunu P20 Pro akıllı telefonunun tasarımına yansıttı. HUAWEI Tasarım Şefi Joonsuh Kim ve ekibi doğadan ilham aldığı muhteşem degrade rengini tasarımlarına aktardı.

Kuzey Işıkları'nın Renk Geçişi

HUAWEI P20 Pro, "Alacakaranlık" degrade renk şeması ile kendine hayran bıraktı. HUAWEI P20 Pro'ya özel olarak sunulan bu ışıltılı kaplama duyurulduğu ilk günden beri çok konuşuldu.

Mordan maviye ışıltılı bir renk geçişine sahip HUAWEI P20 Pro'nun bu rengine ilham veren ise dünyanın en büyük sanatçısı doğa oldu. HUAWEI, özellikle "Alacakaranlık" rengi için Kuzey Işıkları'ndan ilham aldı.

Kuzey Işıkları'nın ihtişamını ve gizemini yakalamak için özel olarak geliştirilen HUAWEI P20 Pro, bu eşsiz etkiyi uygulamak için sayısız deneylerden geçti. Bu çarpıcı renk tonlarını yeniden yaratmak ve yoğun bir şekilde geçiş sağlamak için iletken olmayan özel bir vakumlu metalleştirme (NCVM) optik kaplaması ile deneyler yapıldı. Sonuç ise son derece harika ve kendine hayran bırakan renk geçişine sahip bir tasarım oldu.