Humble Bundle'dan avantajlı oyun paketleri

Popüler oyunları neredeyse bedavaya dağıtan Humble Bundle'dan yeni bir fırsat daha...

Humble Bundle hız kesmiyor!

Sürekli değişen içeriği ile oyunseverlere uygun fiyatlı paketler sunan Humble Mobile Bundle haftaya BulkyPix oyun paketleriyle start verdi.

Başarılı oyun geliştiricisi BulkyPix'in 8 adet oyunu için teklifler sunan şirket son derece önemli bir misyonu da başarıyla sürdürüyor. Zira satın alacağınız oyun paketleri için ödeyeceğiniz para Humble Bundle, geliştirici ve Kanser Önleme Vakfı arasında paylaşılıyor.

Minimum 1 dolar ödeyerek 4 adet oyun satın alabileceğiniz gibi Premium başlığı altındaki oyunları da satın almak için ortalamanın üzerinde bir ücret ödemeniz gerekiyor. Haberimizin yayına hazırlandığı saatlerde bu ücret 3,87 dolar civarındaydı.

Yaklaşık olarak 7.000 kullanıcı tarafından satın alınan oyun paketleri için "ortalama ücret" yükselmeye devam ediyor. Bu nedenle oyun satın almak isteyen kullanıcıların uygun fiyat yakalayabilmesi için elini çabuk tutması gerekiyor.

Type: Rider, Meltdown, iPollute ve Pretentious Game isimli oyunlar 1 dolara alınabiliyor. Ortalamanın üzerinde ücret öderseniz, Joe Dever's Lone Wolf, Corto Maltese, Twin Blades ve Dark Lands oyunlarına da sahip olabiliyorsunuz.

Okuyucu Yorumları