Hürriyet Mobil yenilenen yüzüyle yayında!

Türkiye'nin en çok ziyaret edilen haber portalı Hürriyet.com.tr'nin yeni mobil uygulaması hazır!

Hürriyet Mobil yenilendi!

Türkiye'nin en çok ziyaret edilen haber portalı hurriyet.com.tr tarafından, iPhone kullanıcılarının Hürriyet haberlerine daha kolay erişebilmelerini sağlamak amacıyla geliştirilen Hürriyet Mobil, artık çok daha kullanıcı dostu ve kişiselleştirilebilir tasarımıyla dikkat çekiyor.

Hürriyet Mobil'in yeni sürümüyle birlikte kullanıcılar artık Bana Özel adı altında kendi haber kategorilerini belirleyerek kişisel haber sayfalarını oluşturabilecek ve ilgisini çeken haberleri kolayca takip edebilecek.

Uygulamayla birlikte gelen bir diğer önemli yenilik ise feed sistemi... Tıpkı Facebook ve Twitter'da olduğu gibi artık kullanıcılar haberleri görüntüler eşliğinde alt alta görecek ve yeni haber yayınlandığı anda kullanıcı bunu uygulamanın en tepesinde görecek.

Haberlerin içeriğine girildiğinde hemen fotoğrafın altında yer alan üç buton sayesinde kullanıcılar habere yorum yapıp, diğer okuyucuların haber hakkındaki düşüncelerini öğrenebilecek, 'Paylaş' butonu ile birlikte ilgili haberi kendi profilinde paylaşabilecek ve son olarak beğendiğiniz haber, fotoğraf ya da yazıları 'öne çıkar'arak takipçilerinize önerebilecek, sosyal ağlardaki takipçilerinizle paylaşabileceksiniz. Facebook'taki like, Twitter'daki favori işlemleri, hurriyet.com.tr'de 'Öne Çıkar' olarak karşınıza çıkıyor.

Hürriyet'in yazarlarına 'Yazarlar' kategorisi altında kolayca ulaşabileceksiniz.

Hürriyet Mobil yenilenen yüzüyle yayında!

Çok yakında Android cihazlarda!

Şimdilik yenilenen sürümü iPhone'lara gelen Hürriyet Mobil, ilerleyen haftalarda da Google Play Store'da yerini alacak ve Android kullanıcıları da tüm bu özelliklerden faydalanabilecek.

Yeni yüzüyle Hürriyet Mobil'i iPhone'unuza indirmek için bu adrese tıklayabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları