IFA 2016: Çift GTX 1080'li oyun laptop'u Predator 21 X!

Acer, birbirinden güçlü donanım bileşenini üzerinde birleştiren yeni oyun laptop'u Predator 21 X'i, IFA 2016'da tanıttı!

Acer'dan çift GTX 1080'li oyun laptop'u!

Acer, birbirinden etkileyici bileşenleri bir araya getiren yeni oyun laptop'u Predator 21 X'i IFA 2016'da ortaya çıkardı.

Büyük boyutu taşınmasını biraz zorlaştıracak olsa da, Predator 21 X'in kendini farklı kılan bir özelliği var. Acer, 21 X'in kavisli ekrana sahip ilk notebook olduğunu ileri sürüyor. Bununla birlikte 2560x1080 piksellik çözünürlük, 4K çözünürlük bekleyenleri biraz üzebilir. Daha küçük ekranlara 4K çözünürlüğü sığdıran laptop'lar olduğunu biliyoruz. Tobii göz izleme teknolojisiyle donatılmış olan cihaz, gözlerinizi donanımsal seviyede takip ederek oyunlarla yeni etkileşimlerin yolunu açıyor. Hedef almak, düşmanları tanımlamak veya siper almak gibi şeyleri sadece bakarak yapmanız bu teknoloji sayesinde mümkün.

Acer'dan çift GTX 1080'li oyun laptop'u Predator 21 X

Acer'dan çift GTX 1080'li oyun laptop'u Predator 21 X

Predator 21 X'in güç konusunda acımasız olduğu doğru zira cihaz, Intel'in en yeni nesil Kaby Lake Core işlemcisiyle ve çift Nvidia GeForce GTX 1080 grafik kartıyla geliyor. Tüm bu donanımların oyun oynarken püskürteceği sıcak havayı 5 sistem fanı dağıtıyor. Cihazda tam boyutlu bir mekanik klavye ve kişiselleştirilebilen RGB arka ışık ayarları da bulunuyor. Dilerseniz sayısal tuş takımını Precision Touchpad'e de dönüştürebiliyorsunuz.

IFA 2016: Çift GTX 1080'li oyun laptop'u Predator 21 X!

Önümüzdeki senenin başında satışa sunulacak olan Predator 21 X'in oyun tutkunlarına ne kadara mal olacağı Acer tarafından daha açıklanmadı, ancak kabarık teknik özellik listesine baktığımızda, laptop'un fiyatının da kabarık olmasını bekleyebiliriz.

Okuyucu Yorumları