IFA'da pili tükenmeyen telefon tanıtıldı!

Lenovo'nun IFA fuarında tanıttığı bu telefonun iddiası, pilinin günlerce tükenmemesi...

İşte, pili bitmeyen telefon!

Lenovo, Berlin Tüketici Elektroniği Fuarı IFA'da, Türkiye'de de satışa sunulacak yeni iki akıllı telefon modelini tanıttı. Telefonunu sürekli şarj etmekle uğraşmak istemeyenlerin beklentilerini karşılayacak olan 5.5 inç ekranlı VIBE P1 ve 5 inçlik VIBE P1m, Lenovo'nun güç gösterisi yapan yeni iki modeli oldu.

Türkiye'de satışa sunulduğu andan itibaren 3 günlük pil ömrüyle herkesin dikkatini çeken ve kısa sürede tükenen Lenovo P70'in yeni versiyonu olan VIBE P1 şimdi daha da güçlü. Sıra dışı pil ömrüyle dikkat çeken VIBE P1 ve VIBE P1m diğer cihazları da şarj edebilen Yolda Şarj (On-The-Go) fonksiyonu ile gücü çok zor tükenen ve bataryasını paylaşmaktan çekinmeyen bir telefon. Özellikle VIBE P1, sınıfının en yüksek kapasiteli pillerinden olan etkileyici bir 5000mAH'lık batarya ile güç gösterisi yapıyor ve 24W'lık hızlı şarj fonksiyonuyla dikkat çekiyor. Yüksek performanslı işletimcileri ile VIBE P1 ve P1m aynı zamanda çok hızlı bağlantı imkanı veren 5G ve 4G WiFi online erişimi destekliyor. VIBE P1, NFC Teknolojisi (Near-Field Communication) kullanan, yani kulaklık, kamera, TV gibi birçok akıllı cihazla eşleşebilme özelliği olan; parmak izi okuyucusu ile kişisel güvenliğinizi artıran özel bir telefon.

VIBE S1: Çift selfie kameralı

VIBE S1: Çift selfie kameralı

Lenovo'nun tanıttığı ileri teknoloji ürünü diğer telefonu ise 5 inçlik VIBE S1 oldu. Çift selfie kamerası ve şık tasarımıyla dikkat çeken VIBE S1, Türkiye'de büyük beğeni kazanan S90'nın devamı bir ürün. VIBE S1 sahip olduğu 8 MP ana ön selfie kamerasıyla keskin fotoğraflar çekerken, 2 MP'lik ikinci selfie kamerasıyla alan derinliğini analiz ederek mükemmel pozlar üretiyor. S1'in birçok eğlenceli selfie deneyimlerinden biri de Cut Out uygulaması. S1'in içindeki birçok görselden birine veya internetten indireceğiniz herhangi bir görüntüye fotoğrafınızı ekleyebilir, arkadaşlarınızla Taç Mahal'in veya Eyfel Kulesi'nin önündeymiş gibi fotoğrafınızı paylaşabilirsiniz.

Okuyucu Yorumları