Inquire ile doğru zamanda doğru bilgi!

Bu minik iOS uygulaması, ihtiyacınız olduğu anda en çok işinize yarayacak bilgileri emrinize sunuyor

Doğru zamanda doğru bilgi!

Gezdiğiniz bölgeler ya da karşılaştığınız ilgi çekici yapılarla ilgili daha fazla bilgi sahibi olmak istiyorsanız Inquire (önceki ismiyle Curiosity) uygulaması sizin için ideal olabilir.

Uygulama, coğrafi konumunuzu kullanarak size en yakın yerlerle ilgili Vikipedi makaleleri ve trend olmuş haberlerle ilgili yazılar önerebiliyor. Böylece bulunduğunuz konumla ilgili her şeyden haberdar olabiliyorsunuz.

Inquire'ın birincil kaynağı Vikipedi olduğundan, okurken aklınızda tutamadığınız bilgileri size ihtiyacınız olduğu anda doğru makaleleri önererek sunabiliyor. Haritaya göz gezdirerek çevredeki tüm önemli noktalara ilişkin makaleleri görebiliyorsunuz. İlgili makaleleri daha sonra okumak için yer imlerine ekleyebilir veya sosyal medya hesaplarınızda paylaşabilirsiniz.

Yabancı bir şehirde dolaşırken veya kendi konumunuza yakın bölgeleri keşfetmek adına kullanılabilecek uygulama size bulunduğunuz bögede çekilen filmleri, gerçekleşen tarihi savaşları ve daha fazlasını gösterebiliyor. Şimdilik sadece iOS platformu için sunulan uygulamayı iTunes App Store üzerinden 2 dolar karşılığında satın alabilirsiniz.

iTunes App Store: Inquire by Tamper (2 dolar)

Okuyucu Yorumları