Inspiron 13 7000 serisi Türkiye'de

Dell'in yeni 2'si 1 arada bilgisayarı Dell Inspiron 13 7000 serisi Türkiye'de...

Inspiron 13 7000 Türkiye'de

Dell, yaptığı açıklama ile yenilenen Inspiron 13 7000 serisi 2'si 1 arada modellerinin Türkiye'deki kullanıcılarla buluştuğunu duyurdu. 360 derece dönebilen ekranıyla farklı kullanım seçenekleri sunan dizüstü bilgisayar, 13,3 inç ekranıyla taşıma ve kullanım imkanı veriyor. Windows 10 deneyimini iyi performansla sunan Inspiron 13 7000 serisi, gücünü 6. nesil Intel Core işlemciden alıyor.

Uzun süreli pil ömrü, hızlı tepkime süresi ile iyi bir performans sunan 2'si 1 arada dizüstü bilgisayar, 6 saate kadar çalışma fırsatı sunuyor. Kolaylıkla dizüstü bilgisayar ve tablet arasında geçiş yapan cihaz, dahili stylus kalemiyle kullanıcıların, kolaylıkla notlar almasını, fotoğraflar üzerinde oynamasın olanak tanıyarak tüm çalışmalara imkan veriyor.

Üzerinde bulunan USB 3.0 yuvası ve SD kart okuyucusuyla kolay bağlantı imkanı tanıyan Inspiron 13 7000 serisi, HDMI çıkışı sayesinde çokça yaygınlaşan HDMI kablo bağlantılarıyla TV ya da geniş ekranlı monitör bağlantısını kolaylaştırıyor.

Çok yönlü kullanım alışkanlıklarına göre tasarlandı

Dell dizüstü bilgisayar ailesi, kısa süreli ısınmalarda 65C dereceye kadar dayanabiliyor. Güçlü yapısıyla 20 bin kere dizüstü modundan tablete geçiş de yapsa başarıyla çalışmaya devam bilgisayar, 10 milyon kere klavye tuşlarına basılsa dahi kullanıma olanak veriyor.

Dell Türkiye Kategori ve Marka Müdürü Ufuk Tosun, "Tüm dünyada olduğu gibi 2'si bir arada cihazların Türkiye'de de 2016 yılında büyük ilgi göreceğini tahmin ediyoruz. Sınıfının en dayanıklı, üstün performans sunan ve tasarımıyla göz alıcı ürünlerini bünyesinde barındıran Inspiron 7000 serisi 2'si 1 arada dizüstü bilgisayarlar, tüketicilerin hem iş hem de eğlence için kolaylıkla kullanabilmesine olanak tanıyor. Windows 10 deneyimini en üst seviyeye çıkararak kullanıcıların performans ve kullanım kolaylığını bir arada yakalamalarını hedefliyoruz" dedi.

Inspiron 13 7000 serisi 2'si 1 arada dizüstü bilgisayar 2099 TL'den başlayan fiyatlarla Türkiye'de satışa sunuldu.

Okuyucu Yorumları