Instagram uyarılarınız başkalarına gidebilir!

Dikkat: Instagram'ın yeni işlevindeki sorun, uyarılarınızın başkalarına gitmesine neden olabiliyor!

Instagram'da garip sorun!

Instagram'ın yeni çoklu hesap yönetimi işlevi, adından da anlaşılacağı üzere farklı hesapları aynı uygulama üzerinden kontrol etmenize izin veriyor. Örneğin kişisel Instagram hesabınızı ve şirketinizin hesabını bu işlev sayesinde kolayca aynı Instagram uygulaması üzerinden yönetebiliyorsunuz.

Ancak işlevin tam olarak istendiği gibi çalışmadığı, uyarıların birbirine karışabildiği ortaya çıktı. Daha kötüsü sadece kendi cihazınızda oturum açtığınız kişisel hesabınızdan gelen uyarılar, aranızda ortak hesap bulunan diğer kullanıcılara ulaşabiliyor. Beğenme, yorum uyarıları ve direkt mesaj uyarılarının başka kullanıcılara gidebildiği bazı kullanıcılar tarafından doğrulanmış bulunuyor.

Yanlışlıkla cihaza ulaşan uyarıya dokunulduğunda genellikle sadece Instagram açılıyor; uyarı herkese açık olmayan bir sayfaya aitse bu sayfa açılmıyor.

Yine de yaşanan bu durum, gizlilik açısından oldukça endişe verici Instagram'ın uygulamasını yayınlamadan önce yeterince test etmediğini gösteriyor. Firma, hatadan haberdar olduğunu ve onu onarmak üzere çalıştığını söylüyor.

Okuyucu Yorumları