Instagram ve WhatsApp Çöktü mü? Instagram ve WhatsApp Neden Çalışmıyor?

Instagram ve WhatsApp Çöktü mü? Instagram ve WhatsApp'a giriş yapmak isteyen kullanıcılar, her iki hizmette de erişim sorunu yaşıyor. #WhatsApp hashtag'i, Twitter'da da Türkiye gündeminin ilk sırasına oturmuş durumda.

WhatsApp ve Instagram yine çöktü

Güncelleme - 21.20: WhatsApp ve Instagram'a erişim tekrar sağlandı. Kesintinin nedeni açıklanmasa da WhatsApp, Twitter hesabından kullanıcılarınıa, sabırları için teşekkür etti.

WhatsApp ve Instagram çöktü mü? ""WhatsApp ve Instagram çöktü mü?" sorusu, şu sıralar yaşanan erişim sorunu sonrasında kullanıcıların en çok aradığı sorulardan biri haline geldi. WhatsApp ve Instagram'a bir kez daha erişim sorunu yaşanıyor. Her iki hizmete de bağlanmak isteyen kullanıcılar, Türkiye saati ile 20.28'den beri erişim konusunda sıkıntı yaşıyor.

WhatsApp'ta mesaj alıp göndermek şu sıralar mümkün değilken, Instagram kullanıcıları da "Akış Yenilenemedi" hatası alıyor.

WhatsApp ve Instagram'ın sahibi olan Facebook'ta ise herhangi bir sorun yaşanmıyor.

WhatsApp Çöktü mü Sorusu Twitter'da da Gündem Oldu

Twitter'da da pek çok kullanıcı, WhatsApp ve Instagram'da yaşanan erişim sorunu hakkında bilgi almaya çalışıyor. #WhatsApp hashtag'i, kıs sürede Türkiye gündeminde birinci sıraya oturdu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakan Yardımcısı Ömer Fatih Sayan, Twitter'da yaptığı açıklamada sorunun Dünya genelinde yaşandığını duyurdu.

Okuyucu Yorumları