Intel ve Line'dan inovasyon için işbirliği !

Intel ve LINE , nesnelerin internetini için birleşiyorlar.

Intel ve Line'dan işbirlği

LINE ve Intel ev otomasyonu, dijital imza ve akıllı otomatlar gibi nesnelerin internetinin etkin olduğu çeşitli çözümler yaratmak için birlikte çalışacaklar. Intel ve LINE ayrıca şirketlerin çekirdek ağına girişi yönlendiren (edge devices) cihazlara "akıl" eklemek, buluta veri iletmek, önemli iç görüler için verileri analiz ederek panolarda görselleştirmek ve LINE Business Connect üzerinden LINE uygulamaları hakkında gerçek zamanlı geri bildirim yakalayarak raporlamak için seçilmiş iş ortaklarıyla bir araya gelecek. Tüm bunlar aracılığıyla yeni kullanıcı deneyimleri sunmak için nesnelerin interneti kullanılarak fazladan katma değerli hizmetler yaratılması amaçlanıyor.

Intel Software Day 2015'te LINE ve Intel, Kirin Beverage Value Vendor Co. Ltd'ye ait Intel işlemci tabanlı akıllı otomatı tanıttılar. Kirin Beverage Value Vendor Co. Ltd., Sanden Retail System Corp. ve V-Sync Co. Ltd. tarafından geliştirilen Intel işlemci tabanlı akıllı otomat, LINE'ın Business Connect özelliği aracılığıyla hizmet verdi. Otomat, müşterilere yeni bir eğlence özelliği sunarken daha iyi bir müşteri deneyimi için pazarlama verilerini yönetiyor.

Intel, en yeni bilgileri zamanında ve etkili şekilde iletmek için, LINE Messenger'ı yazılım geliştiricilerle iletişim kurduğu bir platform olarak kullanacak. Bu kapsamda Intel, Hindistan ve Endonezya'dan başlayarak, yazılım geliştiricileri hedeflediği bir LINE resmi hesabı açtı. Bu resmi hesaplar aracılığıyla nesnelerin interneti, oyun geliştirme, Intel RealSense Teknolojisi, Android ve Windows uygulama geliştirme gibi birçok konudaki en son güncellemeleri ve kaynakları takipçileriyle paylaşacak. Intel Developer Zone topluluğunun bir uzantısı olan LINE Messenger'daki Intel Software hesabı, Intel'in yazılımcılar ve program hazırlayıcılar için yazılımla ilgili tüm gelişmeleri, araçları ve kaynakları tek kanaldan paylaştığı bir yer olacak.

Intel Corporation Yazılım ve Hizmetler Grubu Başkan Yardımcısı ve Geliştirici İlişkileri Bölümü Direktörü Sophia Chew, "LINE Corporation ile yazılım teknolojilerini hızlandıracağına inandığımız bu yeni ve heyecan verici iş birliğini duyurmaktan dolayı gurur duyuyoruz. Intel Developer Zone'un erişimini LINE resmi hesabıyla genişleterek yazılım geliştiricileriyle doğru zamanda ve etkili bir şekilde bağlantı kurabileceğiz. Nesnelerin internetinin etkin olduğu çözümlerimizin yeni iş, yeni cihaz ve hizmetlere uyumlu teknolojiler için ilham vermesini umuyoruz." dedi.

LINE Kıdemli Başkan Yardımcısı ve Kurumsal Satış Başkanı Shintaro Tabata, "Bu yenilikçi işbirliği için heyecanlıyız. Intel ile akıllı otomatı ortaya çıkartarak tüm dünyada çeşitli cihazlar için nesnelerin interneti çözümlerini etkin etme potansiyeli görüyoruz. Nesnelerin interneti çağında LINE'ın yaygın kullanıcı ara yüzü olacağına inanıyoruz ve LINE Business Connect aracılığıyla çeşitli cihazları, şirket ağı omurga sistemi ve son kullanıcıları daha etkili bir biçimde bağlamak için mobil müşteri ilişkileri yönetim platformu sunabileceğiz." dedi.

Okuyucu Yorumları