İnternet girişimciliğini masaya yatırdık!

Armut.com'un yaratıcılarıyla internet girişimciliğini canlı yayında konuştuk! Tekrar izlemek için...

Kaçırdım diye üzülmeyin!

Türkiye'nin en başarlı internet girişimlerinden Armut.com'un yaratıcıları ile internet girişimciliğinin temel taşlarını, başarıya giden yolda atılması gereken adımları tartıştık.

İnternet hepimiz için bir yaşam tarzı haline geldi. Gün geçmiyor ki hayatımızdaki sıradan işleri standart yöntemler yerine internet üzerinden yapmaya başlamayalım. Bu işleri internet ortamına taşıyan birçok girişim var. Bu web sitelerinden her gün onlarcası açılıp onlarcası kapanıyor. Sadece başarılı olanlar, hedefe odaklananlar ve her noktayı ciddi bir şekilde planlayıp uygulamaya koyanla ayakta kalabiliyorlar.

İletişim altyapısı Vodafone 3G ile sağlanan CHIP TechTalk Canlı Yayınlarında bu sefer Türkiye'nin en başarılı internet girişimlerinden Armut.com'un kurucularını ziyaret ettik ve başarılı bir internet girişimine giden yolun temel taşlarını izleyicilerimizle paylaşmalarını istedik.

6 Ağustos 2014 Çarşamba günü saat 14:00'da Armut.com ofisinden gerçekleştirdiğimiz CHIP TechTalk canlı yayınını kaçırdıysanız, her zaman olduğu gibi tekrarını www.chip.com.tr/canli adresinden tekrarını izleyebilirsiniz.

Okuyucu Yorumları