iOS 10.2 Hazır, İndirin!

Apple, iOS 10.2 güncellemesini resmi olarak yayınladı. İşte gelen tüm yenilikler ve fazlası...

iOS 10.2 Hazır, İndirin!

Apple, iOS 10.2 güncellemesini resmi olarak indirmeye sundu. Güncellemenin getirdiği en önemli yenilik her ne kadar yeni TV uygulaması olsa da, bu uygulama şimdilik sadece ABD'de kullanılabiliyor; yani bizim için pek bir anlam ifade etmiyor. Zaten uygulama, güncelleme sonrasında kurulu olan uygulamalar arasında da görünmüyor. Yeni TV uygulaması, TV şovlarını ve dizilerini, tek bir çatı altında izlemenizi sağlamayı amaçlıyor.

70'den fazla yeni emoji içeren iOS 10.2 güncellemesi, bununla birlikte 3 de yeni duvar kağıdını kullanıcıların hizmetine sunuyor.

iOS 10.2 Hazır, İndirin!
iOS 10.2'nin yeni TV uygulaması, böyle görünüyor...

Pek çok hata düzeltmesini de içeren güncelleme, Kamera uygulaması için de önemli bir yenilik sunuyor. Ayarları Koru ismi verilen yeni bir seçenek, kamera uygulamasını kapatıp tekrar açtığınızda, otomatik olarak Foto moduna geçmek yerine, son olarak kullandığınız modda devam etmenizi sağlıyor. Ayrıca bir önceki kullanımda tecih ettiğiniz bir efekt varsa, aynı seçenek altından bu efektin restelenmeyip, aynı şekilde açık halde gelmesini sağlayabiliyorsunuz.

iOS 10.2 güncellemesine, Ayarlar - Genel - Yazılım Güncelleme yolunu takip ederek ulaşabilirsiniz...

Okuyucu Yorumları