iOS 7.1: Bir güncellemeden ötesi!

iOS 7.1 ile beraber, bakın iPhone ve iPad kullanıcılarını hangi sürprizler karşılayacak...

iOS 7.1 çok farklı geliyor!

Artık geliştiricilere daha fazla beta sürümü sunulmayacağı yönünde gelen haberlerle beraber, Apple'ın iOS 7.1'inin genel kullanıma açılma vakti gelmek üzere.

BGR'nin söylediğine göre, yenilenmiş iOS 7'nin ilk büyük güncellemesinin beta testleri, beş sürümün ardından hazır durumda ve sadece "gold master" sürümünün alana girmesi bekleniliyor. Bunun ardından ise güncelleme kullanıcılara sunulmaya hazır olacak.

Sitenin kaynaklarına göre Apple, iOS 7.1'i Mart ayının başlarında sunmayı planlıyor ki bu da daha önceki tahminler ile uyum içerisinde olan bir haber.

iOS 7.1 yaklaşık beş aydır yapım aşamasında idi ve bazı görsel düzenlemeler ile beraber "iOS in the Car" gibi bazı yeni özellikler sunacak. Ayrıca bu güncellemenin rastgele yeniden başlatmalar, uygulama çökmeleri ve bazı kullanıcılar tarafından tecrübe edilen genel yavaşlamaları gidermesi bekleniliyor.

iOS 6'dan 7'ye geçen bazı kullanıcılar tarafından hissedilen pil ömrünün azalması durumuna karşı Apple'ın bir planının olup olmadığı ise halen bilinmiyor. Her şeye rağmen, iOS 7.1'in iOS 7'ye göre farklı ve daha iyi bir işletim sistemi olarak karşımıza çıkacağına kesin gözüyle bakabiliriz..

Okuyucu Yorumları