iOS 9, Home uygulamasıyla gelebilir!

Apple, iOS 9'da hayatımıza büyük etki edecek bu yeni uygulamaya da yer verebilir!

iOS 9, Home'la gelebilir!

Apple'ın Siri'yle evinizi ele geçirme planları, önümüzdeki ay, iOS 9'la birlikte yayınlanacak bir uygulamayla gerçeğe dönüşebilir.

9to5Mac'in haberine göre Home adındaki yeni uygulama, HomeKit cihazlarıyla ortak çalışacak ve bir dizi işlev sunacak. Bu işlevler arasında HomeKit cihazlarını kablosuz bağlantı üzerinden keşfetme ve ayarlama, Apple TV'yi cihazları bağlamakta kullanılan bir merkez haline getirme, cihazları organize etmek ve bağlamak için sanal odalar oluşturma, kullanıcılara diğer HomeKit cihazlarını ve uygulamalarını bulmaya yönelik ekranlar gösterme var.

HomeKit framework'ü, iddiaya göre kısmen Home uygulamasına bağımlı olacak. 9to5Mac, uygulama üzerindeki testlerin sürdüğünü söylese de, Home'un yalnızca Apple için geliştirilmiş olma ihtimali de var. Ancak The Verge, uygulamadaki birden çok ekranın, onun herkese açılacağını gösterdiğini söylüyor.

Apple, uygulama hakkında henüz konuşmamış olsa da, onunla 8 Haziran'daki geliştirici konferansında, iOS 9'la birlikte tanışma olasılığımız var.

Okuyucu Yorumları