iPad Air 2 tanıtıldı!

Apple, yeni iPad'ini, yani iPad Air 2'yi resmi olarak tanıttı. İşte hakkında bilmeniz gerekenler!

iPad Air 2 tanıtıldı!

Apple, bu akşam gerçekleştirilen etkinlikte yeni iPad'ini, yani iPad Air 2'yi resmi olarak tanıttı. Şimdiye kadar üretilen en güçlü iPad olma iddiasıyla tanıtılan tablette önemli yenilikler göze çarpıyor.

Öncelikle iPad Air 2'de, Apple'ın, iPhone 6'larında da kullandığı yeni A8 işlemcisinin özel bir sürümü olan A8X'i kullanıldığını belirtelim. Her zamanki gibi Apple, tablette bulunan RAM miktarını açıklamadı. Ama bahsi geçen A8X işlemcinin kullanıcılara çok iyi bir performans sunacağı, zaten iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'ın A8 işlemcisinin performansı düşünülürse, kesin...

10 saat pil ömrü sunduğu açıklanan iPad Air 2'nin 9.7 inç'lik ekranı, tabii ki Retina çözünürlüğünü destekliyor. Tabletin kalınlığı ise, sadece 6.1 mm ve bu kalınlık, iPad Air 2'yi şimdiye dek üretilen en ince iPad yapmak için yeterli. Home tuşunun aynı zamanda bir parmak izi okuyucu olarak görev yaptığını; başka bir deyişle tabletin Touch ID desteği sunması, dikkat çeken diğer bir detay.

iPad Air 2'nin kamerası 8 megapiksel çözünürlük sunuyor ve 1080p video kayıtlarına imkan sağlıyor. Kamera çözünürlüğü, iPad Air'de 5 megapikseldi. Ön kamera ise, yine FaceTime görüşmeleri için kullanılıyor.

Wi-Fi'lı ve Wi-Fi /4G'li olarak satışa sunulacak olan, 16, 64 ve 128 GB'lık depolama alanı seçeneklerine sahip iPad Air 2 hakkında daha ayrıntılı bilgiler, ilerleyen saatlerde yine CHIP Online'da olacak. Bizi takip etmeye devam edin!,

iPad Air 2 tanıtıldı!
Okuyucu Yorumları