iPhone 5 tatilleri yaktı!

Uzaklardan gelen "tatiller iptal!" haberi, iPhone 5'in ne zaman satışa çıkacağını gösteriyor!

iPhone 5 tatilleri yaktı!

Amerikalı telekomünikasyon şirketi Verizon'a göre; iPhone 5, tanıtımı yapıldıktan 10 gün sonra raflarda yerini alabilir. İsmini vermeyen bir Verizon çalışanının, şirketin 21-30 Eylül tarihlerindeki tüm tatilleri iptal ettiğini söylemesi de gelecek nesil iPhone'un 21 Eylül'de satışa çıkma ihtimalini güçlediriyor.

Ön siparişlerin, cihazın tanıtımının yapılacağı 12 Eylül tarihinde başlaması konusunda ise şimdilik herhangi bir değişiklik yok.

iPhone 5'in yanı sıra Apple'ın tabletlerini ne zaman piyasaya süreceğine dair de ciddi dedikodular mevcut. İsmini vermeyen bazı kaynaklar göre; Apple bazı Premium bayilerinden, raflarında yeni iPad'ler için daha fazla yer açmalarını istemiş. Bu da 12 Eylül'de iPhone 5'le birlikte tanıtılacak iPad Mini'nin, büyük olasılıkla beklenenden önce piyasaya çıkması anlamına geliyor.

Apple'ın kimi mağazalarda niçin bu tarz bir yeniden düzenleme talep ettiği tartışmaları sürerken; bazı kaynaklar Mac Pro, Mac mini ve iPod gibi diğer Apple ürünlerini raflardan kaldırırken, iPad'ler için 3 kat daha fazla yer açtıklarını belirtti.

iPhone 5 veya iPad Mini ne zaman piyasaya sürülecek olursa olsun, çıktığı gün her zamanki gibi satış rekorları kırmaları bekleniyor...

Okuyucu Yorumları