iPhone 5SE hakkında son dedikodular!

iPhone 5SE, 4 inç'lik kusursuz bir telefon mu olacak? İşte son dedikodular...

iPhone 5SE'den son bilgiler

Dedikodular doğru çıkarsa Apple, özlenen 4 inç'lik iPhone'una çok yakında geri dönüş yapabilir. Bunun gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini halen bilmiyoruz, ancak yeni bir sızıntı 5SE'nin özelliklerinden bahsediyor.

Daha önceki bir haberimizde iPhone 5SE'nin iPhone 5S boyutlarında olacağını ancak tasarımının iPhone 6'ya benzeyeceğini söylemiştik. Görüntüsü sızan cihaz, sert kenarlar erine iPhone 6S gibi daha yumuşak hatlara sahip bir tasarıma sahipti. Elbette her şey burada bitmiyor. Telefonun iPhone 5S'ten daha iyi teknik özelliklerle geleceği, A9 ve M9 işlemcilerini taşıyacağı söyleniyor. Bu yüzden iPhone 5SE, hız olarak iPhone 6S ve iPhone 6S Plus'ın gerisinde kalmayacak gibi görünüyor.

Ancak iPhone 5SE hakkındaki tüm bilgiler olumlu değil. Yeni telefonun 16GB'lık depolama alanıyla ortaya çıkacağı iddia ediliyor. Daha yüksek bir depolama alanına sahip olmak isteyenlerin ise 64GB'lık depolama seçeneğini tercih edebileceği söyleniyor.

Apple'ın ele kolayca sığan 4 inç'lik boyutlara geri dönmesi hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Sizce bu yerinde bir karar mı, yoksa Apple başından beri 4 inç'lik boyuttan vazgeçmemeli miydi?

Okuyucu Yorumları