iPhone 6 bir kez daha göz kırptı!

Yeni iPhone yeni görsellerle bir kez daha sızdı. Bunlar gerçekse, daha büyük bir iPhone'a hazır olun

iPhone 6 tekrar sızdı!

iPhone 6'yla bir sızıntı daha gün ışığına çıktı. Son zamanlarda hakkında ortaya çıkan söylentilerin arttığı iPhone 6'yla ilgili belki de ilk gerçek detaylardan biri bugün yayınlanan bir görsel oldu. Nowhereelse.fr internet sitesinde yayınlanan iPhone 6'nın bataryası olduğuna ilişkin görsellere göre, Apple'ın yeni amirali selefine göre çok daha büyük ve ince olabilir.

Eylül ayında tanıtılmasını beklediğimiz Apple'ın yeni devi iPhone 6, bugüne dek ortaya atılan iddialar doğruysa 4.7 inç boyutunda bir ekranın sahibi olacak. Bugün sızan bataryasına ilişkin görseller de bunu doğrular nitelikte. Zira bataryalar iPhone 5S'ten daha uzun görünüyor. Diğer yandan daha ince bir yapıda olduğu da ortada. Bu da iPhone 6'nın 5S'ten daha ince olacağına bir işaret olabilir.

Ancak diğer yandan bir başka söylentiye göre Apple, iPhone 6'da 4.7 inç ekranla yetinmeyecek. Bazı kaynaklardan gelen haberlere göre yeni iPhone tam 5.5 inç ekrana sahip olacak. Eğer bu söylenti olur da doğru çıkarsa, yeni iPhone'un boyutuyla yeni nesil amiral ceplerin arasına gireceği açık. Daha eylül ayına fazlasıyla zaman var. O zamana kadar daha pek çok sızıntı ortaya çıkacaktır. Ancak elbette iPhone 6'nın tanıtılacağını sandığımız eylül ayına kadar hiçbirinden emin olamayacağız.

Okuyucu Yorumları