iPhone 6 kapağınız LEITZ'dan

iPhone 6 siparişinizi çoktan verdiyseniz telefon kapaklarınız LEITZ'dan olsun.

iPhone 6 kapağınız LEITZ'dan

Apple hayranları, 10 Eylül'de Cupertino-Kaliforniya'da yapılan tanıtım etkinliğinde, uzun süredir bekledikleri iPhone 6'yı görme fırsatı bulmuştu. Şimdi sıra LEITZ Complete serisinde yer alan birbirinden farklı iPhone 6 ve 6 Plus kapaklarında. Piyasaya yeni sürülen iPhone kapakları, koruma özellikleri ve işlevsellikleriyle ön plana çıkıyor.

iPhone koleksiyonunu genişleten LEITZ, ürün portföyüne yeni eklediği iPhone 6 kapaklarını piyasaya sürdü. iPhone 6 ve 6 Plus (4.7'' ve 5.5'') boyutlarına göre tasarlanan kapaklar, Apple ürünlerinin şıklığını yansıtan LEITZ Complete serisinin en yeni kozlarından.

Kolayca takılıp çıkarılabilen LEITZ Complete Bumper, ince görünümü ve zarafet katan siyah, pürüzsüz dış yüzeyiyle sizi yanıltmasın. Dirençli yapısıyla günlük koşuşturmalar sırasında telefonunuzu ve ekranı darbe ve çizilmelerden koruyan Bumper, bir eldiven gibi telefona rahatlıkla oturuyor; cihazın üzerindeki ve yanlarındaki tüm düğmeleri koruma altına alıyor.

Pek çok model seçeneği

LEITZ Complete Transparent Case ise, güvenlikten ödün vermeyen, fakat sadelik arayan iPhone kullanıcıları için özel olarak tasarlandı. Bir şeffaf kapak, iPhone ile yakaladığı müthiş uyum sayesinde telefonun üzerinde neredeyse bütünüyle görünmez oluyor. Transparent Case, iPhone'un doğal güzelliğini ön plana çıkaran tüm detaylarıyla gerçek Apple tutkunlarının favorisi.

LEITZ Complete Smart Grip Case de akıllı telefon kapaklarının aynı anda hem işlevsel hem de şık olabileceğini kanıtlayan en iyi LEITZ Complete modellerinden biri. Lastikle kaplanmış zarif siyah kapak, sağladığı müthiş tutuş ve kavrama rahatlığı sayesinde telefonunuzu her an, her yerde koruyor. Tek elle hızlı bir selfie çekmek için birebir!

Okuyucu Yorumları