iPhone 6S daha kalın olacak!

Yeni ortaya çıkan bilgilere göre iPhone 6S'in kasası, sandığınızdan biraz farklı olabilir!

iPhone 6S şaşırtacak!

Çin'deki tedarik zincirinden, "güvenilir" bir kaynaktan geldiği iddia edilen şemalar, iPhone 6S'in ölçülerini ortaya çıkardı. Engadget Japonya'nın yayınladığı şemalara göre iPhone 6S, 7,1mm derinliğine sahip olacak, yani iPhone 6'dan 0,2mm daha kalın, iPhone 6 Plus'la aynı kalınlıkta olacak. Yani her yeni modelde giderek daha incelen telefon furyası, iPhone 6S ile tersine dönmeye başlayabilir.

Engadget Japonya, kaynağın adını açıklamasa da "güvenilir" olduğunu söylüyor - dolayısıyla bilgiler, iPhone 6S'in üretim süreçlerine yakın bir kaynaktan geliyor olabilir. iPhone 6S'in bir miktar kalınlaşması, ekranın arkasına eklenen Force Touch teknolojisiyle ilişkilendiriliyor. İlk olarak Apple Watch'ta ortaya çıkan bu teknoloji, ekrana parmağınızla uyguladığınız gücün seviyesini algılayabiliyor.

iPhone 6S, 0,2 mm kalınlaşacak olsa da iPhone 6 kılıflarıyla uyumlu olabilir. Şemalara bakacak olursak iPhone 6S'in boyutu, yine 4,7 inç olacak.

Süper hızlı iPhone 6S yolda

China Mobile'ın yayınladığı detaylara göre ise yeni iPhone, LTE-A Cat 6 desteğiyle gelecek. Ortaya çıkan belgelerde Samsung, LG ve Motorola'nın yanı sıra Apple'ın logosunun önde bulunması, LTE-A Cat 6 desteğinin iPhone 6S'e gelebileceğinin ipucunu veriyor. Firmanın bugüne kadarki ürünlerinde LTE-A Cat 6 desteği bulunmuyor.

Okuyucu Yorumları