iPhone 6S'te garip bir pil sorunu!

iPhone k6S kullanıcılarının canını sıkan garip sorun için Apple'dan ilk açıklama geldi!

iPhone 6S'te garip sorun!

Bir süredir iPhone 6S ve 6S Plus kullanıcıları, cep telefonlarının batarya bilgisinin doğru göstermediği yönünde şikayetlerde bulunuyordu. Pil yüzdesini yanlış gösteren iPhone'larla ilgili birçok şikayet olmuş ve Apple'dan bir çözüm beklenmişti. Sonunda Apple bir doküman yayınlayarak sorunun neden kaynaklandığını ve çözümünü kullanıcılarla paylaştı. Buna göre pil sorunu, zamanla ilgili...

iPhone'unun saat ayarını manuel olarak değiştiren veya seyahat neticesinde farklı zaman dilimlerine giren kullanıcıların başına gelen bu problem, Apple'ın söylemine göre yine manuel yolla düzeltilebiliyor. Apple yayınladığı açıklamada, bu problemi yaşayan kullanıcılara saat ayarını "otomatik" olarak ayarlamalarını öneriyor. Buna göre iPhone üzerinden Ayarlar kısmına girerek saat ve tarih bilgisini "otomatik" olarak ayarlayan kullanıcılar, bu problemi geride bırakabilecekler.

Bu hata şimdilik manuel yolla düzeltilse de, muhtemelen Apple sorunu bir sonraki güncellemede ele alacak ve tamamen ortadan kaldıracaktır.

Okuyucu Yorumları