iPhone 6S'ten ilk kareler sızdı!

iPhone 6S'ten sızan fotoğraflar, Apple'ın yeni telefonu hakkında yepyeni ipuçları verdi!

iPhone 6S'ten ilk kareler!

Apple'ın bir sonraki telefonundan ilk kez sızan kareler, yeni cihazın çok büyük yenilikler getirmeyeceğini, küçük geliştirmelerle yetineceğini gösteriyor.

iPhone 6S adıyla çıkacağına inanılan yeni iPhone, 9to5Mac'in eline geçen fotoğraflara göre iPhone 6'yla aynı boyutlara sahip olacak. Bu durumda kılıf ve aksesuar üreticileri, muhtemelen iPhone 6S için değişiklik yapmak zorunda kalmayacaklar. Apple'ın iPhone 5'ten 5S'e geçerken ve iPhone 4'ten 4S'e geçerken telefonun şeklini koruduğunu hatırlıyoruz.

Sızıntıda görünen telefon gövdesi ve dahili bileşenler, iddiaya göre 4,7 inç'lik iPhone 6S'e ait. 5,5 inç'lik iPhone'dan sızan bir kare olmadığından, iPhone 6S Plus'ın boyutunun aynı kalıp kalmayacağını bilmiyoruz.

iPhone 6S'ten ilk kareler sızdı!

Son günlerde sıkça konuşulan çift kameralı iPhone dedikoduları, iPhone 6S'te gerçeğe dönüşmeyecek gibi görünüyor. Cihazın kamera yuvasında geçen seneki iPhone 6'ya göre herhangi bir değişiklik olmadığı rahatça gözleniyor. Mikrofon, kulaklık girişi, lightning portu, hoparlör delikleri ve LED flaşın konumları da değişmemiş gibi görünüyor.

Görünümü aynı da olsa iPhone 6S'in içinde önemli geliştirmeler olabilir. 6S'in özellikleri arasında yeni Apple A9 işlemcinin ve ilk kez 2 GB RAM'in olması bekleniyor. Ekrana ne kadar bastırdığınızı algılayan Force Touch'ın da iPhone 6S'e gelme olasılığı var.

Okuyucu Yorumları