iPhone 6S'ten yepyeni sızıntılar!

9 Eylül'de tanıtılacak olan iPhone 6S hakkında yeni, önemli sızıntılar var!

iPhone'dan yepyeni sızıntılar

iPhone 6S ve iPhone 6S Plus'ın 9 Eylül'deki tanıtımı yaklaşırken, yeni telefonlar hakkında önemli iddialar gelmeye devam ediyor.

9to5Mac'ten gelen ilk iddiaya göre iPhone 6S ve iPhone 6S Plus'ın kameralarında ciddi geliştirmeler olacak. Kameranın çözünürlüğü 8 megapikselden 12'ye yükseltilecek. Buna ek olarak yeni A9 yonga seti, geliştirilmiş resim sinyal işlemcisine sahip olacak. Bu yenilikler bir araya geldiğinde iPhone 6S ve 6S Plus, daha büyük ve daha yüksek kalitede fotoğraflar çekebilecek.

Apple'ın yeni telefonlarının kamerasında yapılacak değişiklikler, dedikodulara göre videoları da etkileyecek çünkü yeni iPhone'lar, 4K video kaydı yapabilecek. İddiaya göre Apple, arka kamerayı yükseltmekle kalmayacak ve FaceTime kamerasının sensörü de daha iyi videolu görüşmeler ve selfie'ler için yenilenecek. Ön kameranın yanına karanlıkta çekeceğiniz fotoğraflar için bir flaşın ekleneceği ileri sürülüyor.

Yeni bir renk seçeneği

Bir başka dedikoduya göre iPhone 6S ve iPhone 6S Plus'ın Space Gray, Silver ve Gold renk seçeneklerinin arasına yeni "Rose Gold" seçeneği eklenecek. iPhone'un Rose Gold renk seçeneği, Apple Watch'un Rose Gold seçeneğiyle aynı renge sahip olacak. Bu bilgiler, 9to5Mac'e göre iPhone'un geliştirme sürecine yakın kaynaklar tarafından onaylandı.

Yine Force Touch

Yeni dedikodular, iPhone 6S ve 6S Plus'ın ekranlarının Force Touch teknolojisiyle geleceğini tekrarlıyor. Bu teknoloji, ilk olarak Apple Watch'ta ortaya çıkmıştı ancak iddiaya göre iPhone'daki ismi farklı olabilir. iPhone 6S ve 6S Plus'ın Apple Watch'un animasyonlu duvar kağıtlarını da ödünç alacağı söyleniyor.

Tüm bu dedikoduların doğru olup olmadığı, 9 Eylül'de iPhone'lar tanıtıldığında ortaya çıkacak.

Okuyucu Yorumları