iPhone 7 Plus İçin İddialı Bir Reklam Filmi Daha!

Apple, iPhone 7 Plus için hazırladığı son reklam filminde, telefonun neler yapabildiğini bakın nasıl gösteriyor...

iPhone 7 Plus için iddialı bir reklam!

Apple, yeni iPhone'larıyla her zaman olduğu gibi bir kez daha iddialı. iPhone 7 ve iPhone 7 Plus akıllı telefonlarının her yönüyle olduğu kadar kameralarıyla da iddialı olan Apple, yeni bir reklam filmiyle özellikle iPhone 7 Plus üzerinde duruyor. iPhone 7 Plus'ın kamera yeteneklerini ön plana çıkartan bu video, ilk bakışta bir film karesinden çıkmış gibi görünüyor. Ancak işin aslının öyle olmadığı, videonun devamında ortaya çıkıyor.

Apple iPhone 7 Plus'ı A'dan Z'ye inceledik!

Romeo ve Juliet'in işlendiği (hemen yukarıdan izleyebileceğiniz) videoda, ilerleyen dakikalarda aslında bir piyesin içinde olduğumuzu anlıyoruz. Piyeste oynayan kızını videoya alan seyirciler arasındaki bir baba, izlediğimiz tüm videoyu elindeki iPhone 7 Plus yardımıyla çekiyor. Videoda özellikle vurgulanan nokta ise, iPhone 7 Plus'ın düşük ışık performansı.

iPhone 7 Plus'ın düşük ışıkta bile profesyonel bir video kamerayı aratmayacağını ortaya koymayı amaçlayan reklam filmi, bizce amacına ulaşıyor.

Peki sizce, iPhone 7 Plus'ın kamerası gerçekten bu kadar iyi mi? Bu konuda yorumlarınızı, yukarıdaki videoyu izledikten hemen sonra aşağıya bırakabilirsiniz...

Okuyucu Yorumları