iPhone 7 ve iPhone 7 Plus yan yana!

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus, bu seferki sızıntıda yan yana, hem de oldukça net bir biçimde göründü!

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus yan yana!

Düzenli olarak gelen iPhone 7 sızıntılarından sonuncusu, iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ı (veya iPhone 7 Pro'yu) yan yana gösteriyor.

Weibo'da paylaşılan fotoğraflar telefonları yan yana gösterdiği için aralarındaki boyut farkını rahatça görebiliyoruz. Daha önceki sızıntılarda da olduğu gibi telefonlar, iPhone 6S ve iPhone 6S Plus'tan pek farklı görünmüyor.

İki telefon arasındaki farklar ise daha önce gördüklerimizden farklı değil. iPhone 7'nin kamera lensi biraz daha büyükken iPhone 7 Plus'ın çift lensli kamerasının olduğu gözleniyor. iPhone 7 Pro'da iPad Pro'daki gibi bir Smart Connector de bulunuyor. Anten bantlarının da Apple'ın şu anki telefonlarına göre farklı bir konumda, telefonların üst ve alt kenarlarında bulunduğu fark ediliyor.

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus yan yana!

Yeni bir şey olmasa da, telefonun alt tarafında kulaklık girişinin bulunmadığını görüyoruz ve bu durum, kulaklık girişinin gerçekten kaldırılmış olabileceğini gösteriyor. Kulaklık girişinin yerinde ikinci bir hoparlör ızgarası bulunuyor. İlginç olansa, önceki sızıntılarda gördüğümüz iPhone 7 Plus'ın bu sızıntıda görünmemesi. Bu yüzden daha önce gördüğümüz Plus modelinin bir prototip olması ve yalnızca iki iPhone 7'nin tanıtılması da muhtemel.

Bu tür fotoğrafların sahteleri kolayca hazırlanabileceğinden, fotoğraflara dikkatle yaklaşmakta fayda var. Eylül'deki tanıtıma çok fazla kalmadığından, yakında gerçek iPhone 7'lerin nasıl olacağını göreceğiz.

Okuyucu Yorumları