iPhone 7'ye kulaklık çözümü gecikmedi!

iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'ı satın almayı düşünenlerin aklındaki önemli sorulardan biri, bu adaptörle birlikte cevabını buldu!

iPhone 7'ye çözüm gecikmedi!

Apple'ın iPhone 7 ve iPhone 7 Plus'la birlikte 3.5 mm kulaklık girişini tarihe gömmesinin ardından birçok kullanıcı şu soruyu sormaya başlamıştı: Yeni iPhone'lar şarja takılıyken kulaklıkla şarkı dinlemek nasıl mümkün olacak? Zira yeni cihazların kutusunda Lightning uyumlu bir çift EarPods ve bir kulaklık adaptörü yer alıyordu. Bu da tek bir Lightning girişi olan telefonda cihaz şarjdayken kulaklıkla müzik dinlemeyi olanaksızlaştırıyordu.

Üçüncü parti cihazlarla çözüme kavuşturulacağını tahmin ettiğimiz bu durum için ilk öneri Belkin'den geldi. Firma 40 dolarlık Lightning Audio + Charge RockStar adlı ekstra bir adaptörle, iPhone 7'nin tek Lightning girişini ikiye bölme özelliğine sahip.

Kullanıcılar şarj esnasında 3.5 mm'lik girişe sahip kulaklıklarla müzik dinlemek istediklerinde iPhone 7'nin 3.5 mm'lik adaptörünü Belkin'in adaptörüne takmaları gerekecek.

Bir diğer önemli detay da Belkin'in bu RockStar adaptörünün 24-bit/48 kHz değerinde kayıpsız audio desteği sunması. iOS 10'la çalışan bütün cihazlarla uyumlu olacak olan Belkin'in bu adaptörü 10 Ekim'de çevrimiçi ortamda ve Apple'ın perakende mağazalarından satın alınabilecek.

Okuyucu Yorumları