İple çekilen LG G3'ten yeni bilgiler!

LG'nin başarılı amiral gemisi G2'nin bu sene gelecek yeni modelinden ilk ekran görüntüleri sızdı!

G3'ten ilk ekran görüntüleri!

LG'nin bir sonraki üst seviye telefonu G3, son dedikodulara göre su geçirmez bir gövde ve QHD (Quad HD) ekranla gelecek.

Hollandaca web sitesi lgg3kopen.nl'nin yayınladığı bir ekran görüntüsünde ise LG G3'e ait olduğu iddia edilen bir kullanıcı arayüzü görünüyor. Yeni arayüzün minimal yapısı ve şık simgeleri dikkat çekiyor. "Düz" tasarım, gerçek olmayan 3 boyutlu görünümü ortadan kaldırıyor. Böylece Apple'ın iOS 7'sine ve HTC Sense'in son sürümlerine benzer bir görünüm ortaya çıkıyor.

Son günlerde farklı kaynaklardan tekrarlanan bilgilere göre LG G3, 2.560x1.440 çözünürlüklü QHD ekranla (qHD değil, Quad HD) gelecek. lgg3.com web sitesinin sızdırdığı hız testi sonuçlarına göre ise telefon, Android 4.4 ile çalışıyor. LG-D850 model numarasına sahip cebin işlemcisi, test sonuçlarına göre 2.2GHz saat hızında çalışıyor. Test sonuçları, QHD ekran çözünürlüğünü de doğruluyor.
Korece web sitesi etnews.com'a göre LG'nin yeni amiral gemisi modeli, su geçirmeyen bir gövdeyle gelecek. Telefonun hangi IP standardını destekleyeceği ise henüz bilinmiyor. Korea Herald, yeni modelin bir parmak izi tarayıcısı ve LG'nin kendi geliştirdiği, kod adı Odin olan 8 çekirdekli bir işlemciyle geleceğini iddia ediyor. Diğer söylentiler, LG G3'ün Qualcomm'un en yeni işlemcisi Snapdragon 805 ile geleceğini öne sürüyordu.

Güney Kore merkezli Asiae.co.kr web sitesine göre G3, 17 Mayıs 2014'te piyasaya sürülecek.

LG G2 incelememize buradan ulaşabilirsiniz!

Okuyucu Yorumları