İşte Acer'ın CES 2016'da tanıttıkları!

Acer, CES 2016'da sadece tablet ve telefon tanıtmakla yetinmedi. İşte PC devinin diğer bombaları!

Acer'ın CES 2016 bombaları!

Acer CES 2016'da sadece yeni telefon ve tabletini tanıtmakla kalmadı; dizüstü bilgisayarlar ve yeni monitörlerle de gövde gösterisi yaptı.

Yeni 11.6 inç Chromebook

Acer, sürekli hareket halinde olanlar için üst düzey günlük performansı ve taşınabilir tasarımıyla mükemmel bir cihaz haline gelen ve şimdi birinci sınıf nano baskılı kapağıyla daha da dayanıklı bir tasarıma sahip olan Chromebook 11 serisinin en yeni modelini tanıttı.

Acer Dizüstü Bilgisayar İş Grubu Başkanı Jerry Kao şunları söyledi: "Müşterilerimizin istediği çeşitlilikte – daha geniş 15 inç modeller ve dönüştürülebilir modeller dahil – Chromebook ürünleri sunduğumuz için, Acer'ın Chromebook pazarındaki konumu alternatifsizdir. Müşterilerimizin bir Chromebook'tan en çok istedikleri şeylerin hareketli hayat tarzlarını tamamlayıcı özellikler- güçlü performans ve kolaylıkla taşınabilir tasarım – olduğunu biliyoruz ve bunların hepsi de Acer Chromebook 11'de mevcut."

Gartner'dan alınan verilere göre, Acer Group 2015'in ilk üç çeyreğinde %34'ten fazla pazar payıyla şu anda dünyanın en önde gelen Chromebook markasıdır(1).

Birinci sınıf, dayanıklı tasarım ve taşınabilirlik

Chromebook 11'in kapağı dayanıklılığını arttırmasının yanında, aynı zamanda tasarımına üst düzey bir görünüm ve dokunuş katan nano baskı tekniğiyle üretilmiştir. Chromebook 11 zorlu koşulları kaldırabilmesi için, Acer'ın ticari ve eğitim sektörü müşterilerine yönelik modelleri gibi güçlendirilmiştir. Üst kapağından aşağıya doğru 60 kg'lık bir kuvvete dayanabilirken, kenarları 60 cm'ye kadar düşüşleri zarar görmeden tolere edebilir. Güçlendirilmiş kasası eğilme ve gerilmeye karşı fazlasıyla direnç gösterir.

İnce ve taşınabilir olması Acer Chromebook 11'in kullanımını her yerde – evde, okulda, işte ve yolda – ideal kılar. Yalnızca 0.73 inç (18.6 mm) kalınlığında ve 1.1 kg ağırlığındadır.

Acer Chromebook 11 parlama yapmayan Acer ComfyView teknolojisini içeren 11.6 inç bir ekrana sahiptir. Böylece, uzun süreli kullanımlarda bile göz yorgunluğunu azaltır. Ekranı ise, keskin ve okunabilir metinlerin yanı sıra canlı ve net video ve fotoğrafları garanti eden 1366x768 çözünürlüğe sahiptir.

Kullanıcılar Google Hangouts'ta görüntülü sohbetlerin ve yüksek dinamik aralıklı (HDR) kamera ile canlı ve keskin fotoğrafların keyfini çıkartabilirler. Web kamerası deneyimi en kaliteli ses ve görüntü özellikleri için iki stereo hoparlör ve entegre mikrofon ile daha da iyileştirilmiştir.

Güçlü Performans ve Tüm Gün Devam Eden Pil Ömrü

Acer Chromebook 11 kullandığı Intel® Celeron® dört çekirdekli işlemcilerle üst düzey günlük performans sunar. Hızlı yanıt verme ve hızlı önyükleme sürelerinin katkıları yanında, Chromebook 11 2GB veya 4GB bellek ve 16GB veya 32GB eMMC depolama alanına sahiptir. 9 saatlik pil ömrü sayesinde hareketli bir hayat tarzına sahip kullanıcılar tüm gün süren verimlilik ve eğlencenin keyfini çıkarabilirler.

Hareket Halinde kesintisiz iletişim

Acer Chromebook 11'deki hızlı çift bantlı 2x2 MIMO 802.11ac Wi-Fi ile kullanıcılar 802.11n'ye kıyasla üç kata kadar daha hızlı kablosuz bağlantı kurabilir ve iletişimde kalabilirler.(3) Bu cihaz, Bluetooth 4.0 veya USB 3.0, USB 2.0 ve HDMI bağlantı noktaları aracılığıyla çevre birimlerine kolayca bağlanabilir. Kullanıcılar Acer Chromebook 11'e veya Chromebook 11'den dosya transfer edebilir ve SD okuyucu ile SD kartlarındaki verilere erişebilirler.

Acer Chromebook 11 Güvenliği ve Ortak Çalışmayı Kolaylaştırır

Chromebook'ların kullanımı kolaydır ve birden çok kullanıcıyla paylaşmak için idealdir. Kullanıcılar Google hesaplarına kolayca giriş yaparak belgelere, web sitesi yer işaretlerine, Gmail'e ve diğer bilgilere erişebilirler. Ayrıca, Acer Chromebook 11 CB3-131 Office belgeleri gibi hem online hem de offline programları oluşturmak, düzenlemek ve ortak çalışma yapmak için kullanılabilir.(4)

Güvenlik, sürekli değişen online tehditlere karşı koruma amacıyla otomatik olarak güncellendiği için Chrome işletim sisteminin başlıca avantajlarından biridir. Chrome işletim sistemi her ön yüklendiğinde, sistem dosyalarının bütünlüğünü ve doğruluğunu denetler. Ek olarak, cihazda depolanan kullanıcı dosyaları veri güvenliğini sağlamak için ayrı bir bölümde saklanır. Birçok kullanıcı tüm dosyaları, belgeleri ve fotoğrafları güvenli bir şekilde bulutta koruyan ve Chromebook kaybolsa veya çalınsa bile dosya veya belgelerin en güncel halini garanti eden ve her zaman erişilebilir ve güvenli olmasını sağlayan Google Drive(4)'da saklamayı tercih etmektedir. Ayrıca, Supervised Users (Denetimli Kullanıcılar) özelliği çocukların interneti güvenli ve kontrol altında olarak kullanabilmelerine yardımcı olur.

Modeller, Temin Edilebilirlik ve Fiyatlandırma

Acer Chromebook 11 serisindeki birçok model (CB3-131) 16GB veya 32GB eMMC depolama ile ve 2GB veya 4GB RAM ile temin edilmektedir.(4) Tam teknik özellikler, fiyatlar ve temin edilebilirlik bölgelere göre değişiklik gösterebilir. Fiyatlar Birleşik Amerika'da 179.99 $, EMEA'da 329 € 'dan başlamaktadır.(1)

Acer Aspire Switch 12 S

Acer Aspire Switch 12 S

Acer Switch 12 S dört modda – dizüstü, tablet, ekran ve çadır – kullanılabilen 12.5 inç bir ekrana ve esnek bir 2'si 1 arada tasarıma sahiptir. Böylece, ders, iş ve oyun amaçlı olarak verimli ve bağlantıda olmak için esnek bir yöntem isteyen herkese göre ideal bir cihaz haline gelir. 6. nesil Intel® Core™ M işlemcilere sahiptir ve Windows 10 yüklü olarak sunulmaktadır.

Acer Dizüstü Bilgisayar İş Grubu Başkanı Jerry Kao şöyle konuştu: "Teknolojilerin bir araya getirilmesi ve Acer Aspire Switch 12 S'in tasarımı, bu cihazın popüler 2'si 1 arada serimizin zirvesindeki yerini sağlamlaştırmıştır. Aspire Switch 12 S ona birinci sınıf ve modern bir görünüm veren birçok özelliğinden biri olan tasarımıyla kendini hemen gösterir; ayrıca, günlük hayat için kapsamlı yenilikler içeren gelişmiş teknolojiler barındırmaktadır."

Birinci Sınıf Tasarım ve En Yeni Teknoloji

İnce anotlanmış alüminyum kasa hem şık ve modern bir tasarım hem de bir teknoloji yeniliğidir. Patentli yeni Acer ExoAmp anteni optimum WiFi performansı sağlarken cihazın tek parça görünümünü ve hissini korumak adına metal kasaya görülmeyecek şekilde yerleştirilmiştir. Yenilikçi anten konumlandırması sistem gürültüsünü önler ve böylece 802.11 b/g/n/ac WiFi ve 2x2 MU-MIMO yalnızca üç kata kadar daha hızlı olmakla kalmaz[1], aynı zamanda daha tutarlı ve güvenilirdir. Dayanıklı anotlanmış alüminyum kapağı temiz ve gösterişli tasarımı geliştiren baklava biçimli bir kesime sahiptir.

Popüler Acer Snap Hinge'in üçüncü nesli olan Acer Snap Hinge Gold, tablet ve klavye arasında gelişmiş bir bağlantı sağlamak için güvenli mandalsız manyetik yuva mekanizması üzerine kurulmuştur. Tablet ve klavye arasında 6Gbps'e kadar hızlı veri akışını destekleyerek, USB 3.0 aktarım hızından taviz vermeden sürekli hızlı bir bağlantı için geliştirilmiş yanıtlama özelliği sağlanır. Ayrıca, Snap Hinge Gold'un kancaları klavyeyi şarj etmek için çinko alaşımlı bağlantı parçaları kullanır ve bu sayede göz zevkini bozan şarj kablolarına ihtiyaç kalmaz. Güncellenen Snap Hinge Gold cihazın modern görünümünü tamamlaması için aerodinamikleştirilmiştir ve daha kolay ve zahmetsiz geçişleri destekler.

Aspire Switch 12 S ultra hızlı şarjın yanı sıra, cihazlar arasında veya aynı anda iki 4K model dahil olmak üzere harici bir HD ekrana 40Gbps'e kadar veri ve video akışı için USB Type C Thunderbolt™ 3 desteğine sahiptir. Thunderbolt 3 bağlantı noktası aynı zamanda, oyun amaçlı olarak daha güçlü grafiklere ihtiyacı olan müşteriler için Switch 12 S'in performansını arttırmak amacıyla opsiyonel bir Acer grafik birimine bağlanabilir. Tabletin arkasındaki gelişmiş Intel® RealSense™ R200 kamera, Aspire Switch 12 S müşterilerine 3D model oluşturma için hareket yakalama veya nesneler veya tüm bir oda için 3D tarama özellikleri sunar.

Switch 12 S'teki çarpıcı 4K1 12.5 inç ekran 3840x2160 çözünürlüğü sayesinde metin, grafik, çizelge ve videoların keskin ve kristal berraklığında olmasını garanti eder. Ekran aynı zamanda, daha az parlama ve geniş görüntüleme açıları tarafından desteklenen zengin ve canlı görseller için Zero Air Gap ve IPS teknolojilerinden2 yararlanır. Ayrıca, güçlü ve çizilmeye dirençli Corning® Gorilla® Glass 4 birinci sınıf bir görüntüleme deneyimi sunar. Acer Vision Care™ daha az göz yorulması için Acer BluelightShield ve farklı aydınlatma koşullarında optimum görüntüleme için Acer Lumiflex teknolojilerine sahiptir. Ek olarak, hassas ve ince tasarlanmış klavye arkadan aydınlatmalıdır; yani ekranı tamamlar ve daha iyi verimlilik için loş veya karanlık konumlarda kolayca ve doğru biçimde kullanılabilir.

Güçlü bir iletişim cihazı olan Switch 12 S'in üçlü mikrofonu ve Acer Purified Voice teknolojisi birlikte net ses tonları sağlayarak Cortana ve Skype ile benzersiz bir deneyim sunar. Ön yüzdeki hoparlörler ile Acer TrueHarmony ve Dolby® Audio™ Premium zengin bir ses deneyimi sunar. Ayrıca, ön yüzdeki HD kamera (1280 x 720) diğer Skype kullanıcıları ile yüksek kaliteli anında iletişimi garanti eder. Dahası, aynı zamanda işe yönelik kullanıcıları da memnun etmek için, Aspire Switch 12 S not almak, çizim yapmak ve çok daha fazlası için Acer Active Pen barındırır.

Switch 12 S iş seyahatleri, ders çalışma ve oyun oynama için idealdir. Zarif tasarımının her yönü - kıvrımlarından bağlantılarına kadar - portatif görüntü ve duygusunu arttırmaktadır. Tablet bölümü yalnızca 7.85 mm, klavye yuvasıyla birlikte yalnızca 17.3 mm kalınlığındadır. Tablet yalnızca 800 gram (1.76 pound) ağırlığındadır ve klasik dizüstü bilgisayar modunda klavye yuvası ile birlikte kullanıldığında Switch 12 yalnızca1400 gram ağırlığında olur.

USB 3.1 Type C Thunderbolt™ 3 bağlantı noktasına ek olarak, Aspire Switch 12 S iki USB 3.0 bağlantı noktası, Micro HDMI, bir Micro SD kart okuyucusu ve bir kulaklık/hoparlör jakı barındırmaktadır. Böylece, harici cihazlara, yazıcılara, ekranlara ve daha fazlasına kolayca bağlanabilir. Başlangıç modelleri 4GB-8GB bellek ve 128GB veya 256GB SSD depolama alanı ile temin edilebilecektir.

Aspire Switch 12 S Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik

Acer Aspire Switch 12 S Şubat ayından itibaren 1,199€'dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir.

R1 Serisi, H7 Serisi ve XR Serisi

R1 Serisi, H7 Serisi ve XR Serisi

7 mm'nin altındaki ultra ince çerçevesiyle Acer R1 serisi monitör her alanda günlük bilgisayar kullanımı için idealdir. Şık ZeroFrame tasarımı, inceliği sayesinde neredeyse fark edilmeyen çerçevesiyle maksimum görüntüleme ve minimum görsel karışıklık sağlayarak çoklu monitör kurulumlarında kusursuz bir görüntüleme deneyimi yaşatır.

Acer titreşim önleme ve mavi ışık filtresi teknolojileri ile 5 - 15 derece ayarlanabilir eğilme özelliğini bir araya getiren R1 serisi konforlu bir görüntüleme deneyimi sunarken gözleri de yormaz. Yeşil güven belgesine sahip EcoDisplay ve ENERGY STAR 6.0 sertifikalarının yanı sıra cıva kullanılmadan imal edilmiştir. Full HD (1920 x 1080) çözünürlük ve IPS teknolojilerini içeren R1 serisi 21.5, 23, 23.8, 25 ve 27 inç ekran boyutlarıyla temin edilebilecektir.

Acer H7 Serisi dünyanın ilk USB Type-C monitörü

Acer H7 serisi monitör dünyanın ilk USB Type-C destekleyen monitörüdür. Böylece kullanıcılar dizüstü bilgisayar veya akıllı telefonlarından veri ve görüntü içeriklerini rahatça aktarırken, aynı zamanda yalnızca tek kablo ile cihazlarını şarj edebilirler. Birinci sınıf ZeroFrame tasarımı, baklava biçim kesimli ve fırçalanmış metal standı ile Acer H7 serisi, 25 inç ve 27 inç seçenekleriyle sunulmaktadır. Bu cihazlar ayrıca WQHD (2560 x 1440) ekran çözünürlüğü, Acer TrueHarmony ve DTS™ Sound teknolojilerinin getirdiği üstün ses sistemi ve süper hızlı USB Type-C ve HDMI 2.0 bağlantı noktaları ile birlikte temin edilmektedir. Bu özellikler kullanıcıyı ister evde ister ofiste, mükemmel betimlenen yüksek çözünürlüklü içeriklere dahil eder.

H7 serisi sRGB renk gamının yüzde 100'ünü destekleyerek tasarım profesyonellerinin ve görsellik tutkunlarının uygulamalar ve yazıcı çıktıları arasında doğru renk eşleşmesi için arzu ettikleri renk alanı üretimini sağlar.

Acer XR342CK eğlenceye yeni bir bakış

Acer'ın yeni nesil XR serisi XR342CK monitörü, ultra geniş QHD (3440 x 1440) çözünürlük ve 34 inç 21:9 paneli, 1900R eğim derecesi ve sRGB gamının %100'üyle sarmal, kusursuz görselleri destekler. 6 eksenli renk ayarı ve DTS® Sound gibi diğer özellikleri görsel/işitsel etkiyi derinleştirirken, monitörün alt kenarındaki isteğe göre değiştirilebilen ortam ışığı istenen moda uygun aydınlatma efekti sağlar. PIP/PBP ve zincirleme dizim modları kullanıcıların verimliliklerini bir üst seviyeye taşımalarına yardımcı olur.

XR serisi oyun ve video oynatımında yumuşak, yırtılma olmayan bir deneyim için çeşitli yenileme oranları sağlayan AMD FreeSync™ teknolojisine sahiptir.

Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik

Acer R1 serisi Ocak ayında EMEA'da 139 €'dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir.

Acer H7 serisi Şubat ayından itibaren EMEA'da 499 €'dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir.

Acer XR342CK Mart ayından itibaren EMEA'da 1099 €'dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir.

Aspire V Nitro Black Edition

Aspire V Nitro Black Edition

15 inç ve 17 inç Aspire V Nitro Black Edition dizüstü bilgisayarlarda mevcut olan yeni Intel RealSense kamera, cihazdan 1,5 metreye kadar gelişmiş bir algılama alanı, daha hassas izleme, kumanda ve obje tanıma özellikleri sunar. Kamera aynı zamanda dizüstü bilgisayarlarda Microsoft'un Windows 10 'a girmek için yeni biyometrik parola sistemi olan daha kolay bir Windows Hello deneyimi sunmaktadır. Normal 2D kamera olarak kullanıldığında ise, 60 fps HD çözünürlükte çalışabilir.

Acer Dizüstü Bilgisayar İş Grubu Başkanı Jerry Kao şunları söyledi: "Acer laboratuarlarımızdan çıkan veya önemli ortaklarımıza ait olan en yeni teknolojileri sunma konusuna kendini adamıştır. En yeni sürüm olan Intel RealSense kameranın bir simge haline gelen Aspire V Nitro serisinin stil ve performansını tamamlayarak yoğun bilgisayar kullanıcıları için yeni deneyimlerin kapılarını açacağına inanıyoruz."

Yerleştirilen Intel RealSense kamera ile birlikte, Aspire V Nitro sahipleri dizüstü bilgisayarlarını daha sezgisel biçimde kullanabilecek ve oyun deneyimlerini daha sarmal ve kişiselleştirilmiş bir hale getirebilecektir. Aynı zamanda 3D tarama ve yazma olanağı sağlayan bu cihaz, kullanıcılarına bir nesneyi 3D kamera ile tarayıp kaydetme imkanı sunmaktadır. 3D model fotoğraf olarak kullanılabilir veya bir 3D yazıcıda çıktı almak için değiştirilebilir.

Aspire V Nitro Serisi dizüstü bilgisayarlar sarmal bir oyun ve ortak çalışma deneyimi ile ciddi bir bilgi işlem gücü arayan kişiler için tasarlanmıştır. Üst düzey performans için 6. nesil Intel® Core™ işlemcilerden güç alan Black Edition modelleri NVIDIA® GeForce® GTX960M 4GB GDDR5 RAM'e kadar grafikleri ve genelde yalnızca kurumsal sunucularda mevut olan yıldırım hızında NVMe PCIe SSD'leri destekler.

Yeni modeller V Nitro serisinin en yeni sürümünde kullanılan ince kesim kenar tasarımı ve çığır açan yuvalı anten tasarımını barındırmaktadır. Anten, ekranın bir kenarında gizli bir şekilde konumlandırılmıştır ve 360 derece kablosuz kapsamayı garanti eder. Acer TrueHarmony Plus ile Dolby® Audio™ teknolojisi dört dahili hoparlörün oyun, film ve müzik oynatımı için güçlü surround sesler vermesine yardım eder. Birinci sınıf "Black Edition" modelleri menteşe boyunca belirgin bir ışık çubuğuna, 4K %100 Adobe RGB seçeneklerine, daha güçlü ve daha sessiz olan yalnızca 0,1 mm kalınlığındaki dünyanın en ince elle monte edilen metal bıçaklarını barındıran AeroBlade termal çıkışlarına sahiptir.

Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik

Yeni Intel RealSense 3D kamera donanımlı Acer Aspire V Nitro Black Edition serisi Şubat ayından itibaren EMEA'da 1,299 €'dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir.

R1 Serisi, H7 Serisi ve XR Serisi

R1 Serisi, H7 Serisi ve XR Serisi

7 mm'nin altındaki ultra ince çerçevesiyle Acer R1 serisi monitör her alanda günlük bilgisayar kullanımı için idealdir. Şık ZeroFrame tasarımı, inceliği sayesinde neredeyse fark edilmeyen çerçevesiyle maksimum görüntüleme ve minimum görsel karışıklık sağlayarak çoklu monitör kurulumlarında kusursuz bir görüntüleme deneyimi yaşatır.

Acer titreşim önleme ve mavi ışık filtresi teknolojileri ile 5 - 15 derece ayarlanabilir eğilme özelliğini bir araya getiren R1 serisi konforlu bir görüntüleme deneyimi sunarken gözleri de yormaz. Yeşil güven belgesine sahip EcoDisplay ve ENERGY STAR 6.0 sertifikalarının yanı sıra cıva kullanılmadan imal edilmiştir. Full HD (1920 x 1080) çözünürlük ve IPS teknolojilerini içeren R1 serisi 21.5, 23, 23.8, 25 ve 27 inç ekran boyutlarıyla temin edilebilecektir.

Acer H7 Serisi dünyanın ilk USB Type-C monitörü

Acer H7 serisi monitör dünyanın ilk USB Type-C destekleyen monitörüdür. Böylece kullanıcılar dizüstü bilgisayar veya akıllı telefonlarından veri ve görüntü içeriklerini rahatça aktarırken, aynı zamanda yalnızca tek kablo ile cihazlarını şarj edebilirler. Birinci sınıf ZeroFrame tasarımı, baklava biçim kesimli ve fırçalanmış metal standı ile Acer H7 serisi, 25 inç ve 27 inç seçenekleriyle sunulmaktadır. Bu cihazlar ayrıca WQHD (2560 x 1440) ekran çözünürlüğü, Acer TrueHarmony ve DTS™ Sound teknolojilerinin getirdiği üstün ses sistemi ve süper hızlı USB Type-C ve HDMI 2.0 bağlantı noktaları ile birlikte temin edilmektedir. Bu özellikler kullanıcıyı ister evde ister ofiste, mükemmel betimlenen yüksek çözünürlüklü içeriklere dahil eder.

H7 serisi sRGB renk gamının yüzde 100'ünü destekleyerek tasarım profesyonellerinin ve görsellik tutkunlarının uygulamalar ve yazıcı çıktıları arasında doğru renk eşleşmesi için arzu ettikleri renk alanı üretimini sağlar.

Acer XR342CK eğlenceye yeni bir bakış

Acer'ın yeni nesil XR serisi XR342CK monitörü, ultra geniş QHD (3440 x 1440) çözünürlük ve 34 inç 21:9 paneli, 1900R eğim derecesi ve sRGB gamının %100'üyle sarmal, kusursuz görselleri destekler. 6 eksenli renk ayarı ve DTS® Sound gibi diğer özellikleri görsel/işitsel etkiyi derinleştirirken, monitörün alt kenarındaki isteğe göre değiştirilebilen ortam ışığı istenen moda uygun aydınlatma efekti sağlar. PIP/PBP ve zincirleme dizim modları kullanıcıların verimliliklerini bir üst seviyeye taşımalarına yardımcı olur.

XR serisi oyun ve video oynatımında yumuşak, yırtılma olmayan bir deneyim için çeşitli yenileme oranları sağlayan AMD FreeSync™ teknolojisine sahiptir.

Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik

Acer R1 serisi Ocak ayında EMEA'da 139 €'dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir.

Acer H7 serisi Şubat ayından itibaren EMEA'da 499 €'dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir.

Acer XR342CK Mart ayından itibaren EMEA'da 1099 €'dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir.

Aspire V Nitro Black Edition

Aspire V Nitro Black Edition

15 inç ve 17 inç Aspire V Nitro Black Edition dizüstü bilgisayarlarda mevcut olan yeni Intel RealSense kamera, cihazdan 1,5 metreye kadar gelişmiş bir algılama alanı, daha hassas izleme, kumanda ve obje tanıma özellikleri sunar. Kamera aynı zamanda dizüstü bilgisayarlarda Microsoft'un Windows 10 'a girmek için yeni biyometrik parola sistemi olan daha kolay bir Windows Hello deneyimi sunmaktadır. Normal 2D kamera olarak kullanıldığında ise, 60 fps HD çözünürlükte çalışabilir.

Acer Dizüstü Bilgisayar İş Grubu Başkanı Jerry Kao şunları söyledi: "Acer laboratuarlarımızdan çıkan veya önemli ortaklarımıza ait olan en yeni teknolojileri sunma konusuna kendini adamıştır. En yeni sürüm olan Intel RealSense kameranın bir simge haline gelen Aspire V Nitro serisinin stil ve performansını tamamlayarak yoğun bilgisayar kullanıcıları için yeni deneyimlerin kapılarını açacağına inanıyoruz."

Yerleştirilen Intel RealSense kamera ile birlikte, Aspire V Nitro sahipleri dizüstü bilgisayarlarını daha sezgisel biçimde kullanabilecek ve oyun deneyimlerini daha sarmal ve kişiselleştirilmiş bir hale getirebilecektir. Aynı zamanda 3D tarama ve yazma olanağı sağlayan bu cihaz, kullanıcılarına bir nesneyi 3D kamera ile tarayıp kaydetme imkanı sunmaktadır. 3D model fotoğraf olarak kullanılabilir veya bir 3D yazıcıda çıktı almak için değiştirilebilir.

Aspire V Nitro Serisi dizüstü bilgisayarlar sarmal bir oyun ve ortak çalışma deneyimi ile ciddi bir bilgi işlem gücü arayan kişiler için tasarlanmıştır. Üst düzey performans için 6. nesil Intel® Core™ işlemcilerden güç alan Black Edition modelleri NVIDIA® GeForce® GTX960M 4GB GDDR5 RAM'e kadar grafikleri ve genelde yalnızca kurumsal sunucularda mevut olan yıldırım hızında NVMe PCIe SSD'leri destekler.

Yeni modeller V Nitro serisinin en yeni sürümünde kullanılan ince kesim kenar tasarımı ve çığır açan yuvalı anten tasarımını barındırmaktadır. Anten, ekranın bir kenarında gizli bir şekilde konumlandırılmıştır ve 360 derece kablosuz kapsamayı garanti eder. Acer TrueHarmony Plus ile Dolby® Audio™ teknolojisi dört dahili hoparlörün oyun, film ve müzik oynatımı için güçlü surround sesler vermesine yardım eder. Birinci sınıf "Black Edition" modelleri menteşe boyunca belirgin bir ışık çubuğuna, 4K %100 Adobe RGB seçeneklerine, daha güçlü ve daha sessiz olan yalnızca 0,1 mm kalınlığındaki dünyanın en ince elle monte edilen metal bıçaklarını barındıran AeroBlade termal çıkışlarına sahiptir.

Fiyatlandırma ve Temin Edilebilirlik

Yeni Intel RealSense 3D kamera donanımlı Acer Aspire V Nitro Black Edition serisi Şubat ayından itibaren EMEA'da 1,299 €'dan başlayan fiyatlarla temin edilebilecektir.

Okuyucu Yorumları