İşte Samsung'un "Google Glass"ı!

Galaxy Note 3 ve Galaxy Gear akıllı saatini yeni piyasaya süren Samsung'un sıradaki bombası bu mu?

Samsung hiç boş durmuyor!

Agresif politikasını yalnızca cep telefonu pazarında sürdürmekle yetinmeyen Samsung, son zamanlarda isminden bir hayli bahsettiriyor. Yeni amiral gemisinin tanıtımı, ardından da Galaxy Gear ile akıllı saat pazarına da hızlı bir giriş yapmasıyla dikkatleri üzerine çeken Samsung, bu defa da Google'ın karşısına çıkacak gibi görünüyor. Zira gelen haberlere göre Samsung, kendi "Google Glass"ını hazırlamak üzere.

Wall Street Journal'ın haberine göre Google Glass benzeri bir gözlük peşinde olan ve bunun için gerekli patent işlemlerine başlayan Samsung, yukarıdaki görselde de görebileceğiniz gibi bir gözlük üretmeyi düşünüyor. Henüz detayları belli olmayan gözlüğün daha çok sportif amaçlar için kullanılması planlandığı, şimdilik dedikodular arasında yer alıyor.

Samsung'un yeni gözlüğünün tasarımına dikkatle bakıldığında görülen kulak içi kulaklıkların, hem müzik hem de telefon görüşmeleri için kullanılması amaçlanıyor. Diğer yandan kontrolü yine Google Glass'ta olduğu gibi bir gözlük çerçevesinde yer verdiği bir birimle sağlamayı düşünen Samsung, muhtemelen "gözlük" girişimini hızlı bir şekilde sonuçlandıracak.

Henüz ismi bilinmeyen Samsung'un akıllı gözlüğünün adının "Galaxy Glass" olması muhtemel. Bakalım Samsung bu girişiminde ne kadar başarılı olacak.

Okuyucu Yorumları