İşte Snapdragon 821'li ilk telefon: Zenfone 3 Deluxe

"Dünyanın en güçlü telefonu" olma iddiasına sahip, Snapdragon 821 işlemcili ilk telefon belli oldu!

İşte Snapdragon 821'li ilk telefon!

Qualcomm'un sadece birkaç gün önce tanıttığı Snapdragon 821, kendisine bir telefonda yer buldu bile. Asus'un Computex'te tanıttığı Zenfone 3 Deluxe'te Snapdragon 821 kullanılacağı duyuruldu. Bu da Zenfone 3 Deluxe'ü "dünyanın en güçlü telefonu" ünvanıyla karşımıza çıkartıyor; tabii ki şimdilik...

Snapdragon 821 işlemciyi 6GB'lık RAM ile destekleyen Asus Zenfone 3, lazer odaklanma özellikli 23MP kamerayla geliyor. 5,7 inç ekranı ise yalnızca Full HD çözünürlük sunduğundan sizi biraz hayal kırıklığına uğratabilir. Snapdragon 821 4K çözünürlüğü desteklemesine rağmen Asus'un QHD ekranları bile tercih etmemiş olması, gerçekten üzücü.

Bununla birlikte dileyen kullanıcılar, 256GB'lık depolama seçeneği sayesinde bolca boş alana sahip olabiliyorlar. Zenfone 3 Deluxe belki tüm dünyanın peşinden koştuğu bir telefon olmayacak ancak Snapdragon 821'i bu seneki tüm üst seviye telefonlarda göreceğiz. İşlemcinin adının geçtiği telefonlar arasında Samsung Galaxy Note 7, Sony Xperia X2 ve yeni Nexus'lar gibi cihazlar bulunuyor.

Okuyucu Yorumları