İşte Yakında Türkiye'ye Gelecek ThinkBook 13s

Lenovo'nun yeni ThinkBook modeli, uyku modundayken bile bildirim almaya ve müzik dinlemeye devam edebiliyor.

İşte Lenovo ThinkBook 13s!

Lenovo, yeni ürünü ThinkBook 13s ile işinizi keyifli vakit geçirdiğiniz ortamlara taşıyabileceğiz kadar hafif ancak donanımsal olarak tüm işlerinizi halledebileceğiniz kadar güçlü bir bilgisayar sunuyor. ThinkBook 13s, şık tasarımı, alimünyum kasası ve sadece 1.4 kg. ağırlığı ve 15.9 mm inceliğinde hafif bir bilgisayar olarak karşımıza çıkıyor. Kolay taşınabilir ThinkBook 13s, Intel core i7 işlemcisi ile dilediğiniz ortamda çalışabileceğiniz güvenli bir dizüstü bilgisayar sunuyor.

İşte Yakında Türkiye'ye Gelecek ThinkBook 13s

Lenovo ThinkBook 13s dizüstü bilgisayarlar sayesinde işinizi en keyifli ortamlarınızda rahatça yaparken performans, hız ve güvenlikten de ödün vermeyeceksiniz. Kesintisiz olarak çalışmayı sürdürürken, ThinkBook 13s eğlence özellikleriyle de işinize keyif katacak.

Lenovo ThinkBook 13s, Harman hoparlörlerle Dolby Audio™ özelliğine sahip. Harman ile çok üst düzey bir ses kalitesi sunan ürünler, Dolby Vision™ teknolojisine sahip Tam HD ekranlarla da geliyor. Lenovo ThinkBook 13s, keskin ve temiz bir ses ile o kadar ayrıntılı görüntüler ve gerçekçi renkler sunuyor ki, bu deneyim sosyal medya üzerinde profesyonel işler yürüten fenomenlerin bile işini kolaylaştırabileceği gibi sizi de heveslendirebilir.

İşte Yakında Türkiye'ye Gelecek ThinkBook 13s

Tıpkı bir cep telefonu gibi tek tuşla deneyim, kapalıyken de kullanmaya devam edin

Lenovo ThinkBook 13s adeta bir cep telefonu gibi ekranı kapalıyken güncellemeleri alıyor, bildirimler geliyor ve tek tuşla arama cevaplanabiliyor. Telefonunuza gelen bildirimi bilgisayarınızdan görme imkanı veriyor. Ayrıca tıpkı cep telefonu gibi güç tuşuna entegre bir parmak izi sensörü bulunuyor.

"Modern Bekleme" özelliği dizüstü bilgisayarınızı 0,5 saniyeden kısa sürede uyandırıyor ve dizüstü bilgisayarınız uykudayken bile e-postaları indirmenize ve müzik dinlemenize olanak sağlıyor. Bir parmak izi okuyucusu, tıpkı bir telefon gibi tek dokunuşta oturum açıyor ve ekranı etkinleştiriyor. Hızlı şarj teknolojisi, hareket halindeyken cihazı prize bağlamaya gereksinim duymanızı önlüyor. Klavyede bulunan Skype tuşları ile de Skype aramaları bu tuşlarla en hızlı şekilde yapılabiliyor.

Ekstra güvenlik

Ekstra güvenlik

ThinkBook 13s güvenlik anlamında da üstün özellikler sunuyor. Sıvıya dayanıklı klavyesi olan ThinkBook 13s ürünlerinde bulunan kamera kapağı hacklemelerin genellikle kamera ile yapıldığı bir ortamda güvenliği bir aşama daha yükseltiyor. Lenovo ThinkBook 13s "Akıllı USB Koruması" özelliği sayesinde zararlı bir harici bellek takıldığında çalışmasına izin vermiyor. Ayrıca kopyalanmasını istemediğiniz herhangi bir belgeyi seçerek o belgenin harici belleğe kopyalanmasını engelleyebiliyorsunuz. Ekstra güvenlik önlemleri ile ThinkBook 13s, Lenovo WiFi güvenlik özelliği ile zararlı WiFİ ağlarını filtreleyerek sizi uyarıyor.

Lenovo ThinkBook 13s serisi çok yakında Türkiye'de satışta olacak.

Okuyucu Yorumları