İşte yeni ZenFone 2 ve ZenFone Zoom!

Asus'un beklenen yeni ZenFone 2'si, CES 2015'te ortaya çıktı! Ama yanında bir de sürpriz getirdi...

İşte yeni ZenFone'lar!

Yeni ZenFone'ların CES 2015'te ortaya çıkacağı zaten biliniyordu. Ama hiç kimse, Asus'un bu kadar güçlü ve farklı cihazlarla karşımıza çıkmasını beklemiyordu. Asus, şimdilik sadece tek bir ZenFone 2 modeli tanıtsa da, yanına özel bir ZenFone olan ZenFone Zoom'u da eklemiş durumda.

ZenFone 2, CES 2015'in belki de şu ana kadar gördüğümüz en etkileyici telefonu. 5.5 inç'lik Full HD IPS+ ekranla gelen telefon, 4G/LTE bağlantı yeteneğine sahip. Piyasaya iki farklı donanım konfigürasyonu ile sunulacak olan ZenFone 2'de 1.8 GHz ya da 2.3 GHz Intel Atom işlemci, 2 ya da 4 GB RAM bulunacak. Çok ince olan metal kasaın altında, 13 megapiksellik ana kamera yer alacak.

İşte yeni ZenFone 2 ve ZenFone Zoom!
ZenFone Zoom

ZenFone Zoom ise, 3X optik zum özelliği sunan kamerasıyla dikkat çekiyor. Asus, Zoom'un donanımsal özelliklerini açıklamış değil ancak söylenene göre telefon, ZenFone 2 kadar etkileyici özellikler sunmayacak.

ZenFone 2, ABD'de 199 Dolar'dan başlayan fiyatlarla, 2015'in ikinci çeyreğindepiyasaya sunulacak. ZenFone Zoom ise, 399 Dolar'lık fiyat etiketine sahip olacak. Her iki telefon da, Asus'uz özel arabirimi olan ZenUI ile "giydirilmiş" Android 5.0 Lollipop işletim sistemini kullanacak.

Okuyucu Yorumları