JBL'den LED ışıklı kablosuz hoparlör!

JBL'in yeni ürünü Pulse, LED ışıklarıyla ile hayatınıza rengi ve müziği katacak!

LED ışıklı kablosuz hoparlör!

JBL'in yeni ürünü Pulse ile hayatınıza rengi ve müziği katın. Daha fazlası varken neden sıradan yaşayalım ki...Kablosuz JBL Pulse ile müzik deneyiminizi arttırın.

Çok boyutlu JBL Pulse, nerede olursanız olun bulunduğunuz ortamı partiye çevirebilme özelliğine sahiptir. 64 adet led ışığı, 5 adet önceden programlanmış ışık senaryosu, odayı dolduran doğal sesi, NFC (Yakın Alan İletişim) özelliği ve kablosuz stereo ses akışı sağlan Bluetooth teknolojisiyle birçok akıllı cihaza bağlantı sağlar. İki yüksek performanslı sürücü ve yerleşik bass portu ile güçlü efsanevi JBL sesini sunar. İki adet 40 mm sürücüsü ve özel olarak ayarlanmış bass portuyla her JBL ürününden beklediğiniz ses kalitesini iyi olarak sunar. 5 saate kadar dayanabilen şarj edilebilir li-on pil özelliğine sahiptir.

Olmak istediğiniz her yerde dahili programlanabilir LED ışıkları ile iyi bir ses ve görsel deneyim yaşamanızı sağlar. Ayrıca JBL uygulamaları ile renk ve parlaklığı kontrol edebilirsiniz. JBL Pulse ile buluduğunuz mekanı hem ışık hem müzikle doldurun.

Okuyucu Yorumları