Jobs ve Gates yine bir arada!

Steve Jobs ve Bill Gates, bu kez çok farklı bir ortamda bir araya gelmeye hazırlanıyor!

Jobs ve Gates yine bir arada!

Teknoloji dünyasının iki büyük ismi Bill Gates ve Steve Jobs, Broadway'e de damga vurmaya hazırlanıyor. Sahneye çıkarak yaptıkları yenilikçi ürün tanıtımlarıyla her zaman gündemde kalmayı başaran bu iki dev ismin artık kendi müzikalleri de olacak.

'Nerds' adı verilen yapımın müzikal özelliklerinin yanında komedi unsurları da taşıyacağı belirtiliyor. Teknoloji endstrisinin bu iki öncü isminin yine teknoloji dünyası düzleminde ele alınacağı oyunda Gates ve Jobs'un imza attığı fenomen cihazlardan ikili arasındaki rekabete ve bu rekabetin günümüz teknolojisini biçimlendirmeye nasıl etki ettiği gibi konulara da değinilecek.

Söz konusu müzikalin konusunun tamamen teknoloji hakkında olmasının yanında, teknik anlamda oyunun kendisinin de Broadway'deki en ilerici teknolojiye sahip yapım olması hedefleniyor. Hologram ve projeksiyon haritalandırma gibi tekniklerin kullanılacağı belirtilen yapımda seyircinin gösteriye çok daha etkili bir biçimde dahil olması amaçlanıyor.

Ön gösterimi 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan Nerds'ün 21 Nisan'da Broadway'deki Longacre Theatre'da sahnelenmeye başlayacağı belirtildi. Müzikalde rol alacak oyuncular ise henüz duyurulmuş değil.

Okuyucu Yorumları