Kalemli LG G4 Note'tan yeni dedikodular

Yeni dedikodular, LG G4'ün "kalemli" modeli G4 Note'un bu özelliklerle geleceğini söylüyor!

LG'den, Galaxy Note 5'e rakip

LG, IFA 2015'te gösterdiği Watch Urbane Luxe, Rolly Keyboard ve G Pad II 10.1 gibi yeni ürünlerle göz doldurmayı başardı. Ancak firma, eğer Samsung'un Galaxy Note 5'i ve Sony'nin Xperia Z5 Premium'u ile rekabet etmek istiyorsa, fazla zaman kaybetmeden G4 Note'u (veya G4 Pro'yu) ortaya çıkarması gerekiyor.

LG G4'ün büyük boyutlu bir modeline olan beklenti, son haftalarda giderek azalmıştı. Ancak Pocketnow'a göre G4 Note, plastik bir gövdeyle karşımıza çıkacak ve kamera geliştirmelerine, yeni parmak izi tarayıcısına odaklanacak. Gövdede metal yerine plastiğin kullanılacağı bilgisi ise Kore medyasından geliyor. Plastik gövdenin tercih edilmesinin nedenlerinin arkasında kasayı ince tutmak ve pilin değiştirilebilir olmasını sağlamak var. G4 Note'un microSD kartla genişleme seçeneğini sunmaya devam edeceği, arka taraftaki fiziksel düğmeleri de koruyacağı söyleniyor.

Kalemli G4'ün isminin G4 Note olacağına inanılıyor, ancak uzun süredir bahsi geçen isimler arasında G4 Pro da var. Bu arada kalemli LG ailesinin G4 Graphy ve G4 Script ile tamamlanacağı söyleniyor. Bu isimlerin kaynağı, Kore'nin marka hakkı yetkilileri yoluyla yapılan kayıtlar ancak bu, elbette isimlerin kullanılacağını garantilemiyor.

Okuyucu Yorumları