KobiMaster'ın yeni sürümü yayınlandı

E-Ticaret yazılımı KobiMaster'ın yeni sürümü Avantajlı Bulut Sistemi ortaya çıktı!

Yeni sürüm yayında!

2013 Endeavor Girişimci şirketi seçilen Armain Teknoloji, e-ticaret yazılımı KobiMaster'ın yeni versiyonunu duyurdu. KobiMaster yeni sürümünün, Türkiye'de henüz kullanılmayan birçok özelliği kullanıcılara sunduğu iddia ediliyor. KobiMaster Yeni Bulut Modeli ile hem ekonomik hem de işlevsel bir yazılım geliştirerek; işletmelere Mavi Bulut, Yeşil Bulut ve Turuncu Bulut olmak 3 ürün ile hizmet verecek.

Bulut paketlerin dışında ek olarak çözüm paketi hizmeti olarak sunulan Yeni Nesil Kampanya Yönetimi dikkat çeken özelliklerden birisi. Bu özellik sayesinde günümüzün en önemli konularından biri haline geldiği belirtilen kişiye özel pazarlama yapılabilecek.

Armain Teknoloji Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ömer Gürkan Yeni Avantajlı Bulut Sistemi ve Yeni Nesil Kampanya Yönetimi ile ilgili şunları söyledi: "Yeni Avantajlı Bulut Sistemi ile daha ekonomik ve daha fonksiyonel bir hizmet ile karşınızdayız. Yeni Avantajlı Bulut Sistemi ile ihtiyacınız olan hizmeti alabilecek, kullanmadığınız hizmetlere bedel ödemeyeceksiniz. Ayrıca talep ettiğiniz çözüm paketleri için yazılım değişikliğine gerek kalmadan uygulamayı hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Yeni KobiMaster'ın Yeni Nesil Kampanya Yönetimi özelliği ile esnek bir şekilde müşteri profili ve hedef kitleye yönelik satış-pazarlama faaliyetleri oluşturma imkanı sunmaktayız."

Yeni KobiMaster'ın Geliştirilmiş Profil Yönetimi özelliğinin yanı sıra, SEO desteği ve eski URL yapıları ile sorunsuz transfer, geliştirilmiş sevkiyat yönetimi, içerik ve portal yönetimi gibi özelliklerde bulunuyor.

KobiMaster'ın, 12 farklı ticari programla (SAP, Oracle, Microsoft Axapta, IFS, Logo, Mikro, Nebim, Netsis, Derinsis, Okyanus, Likom, T8) tam senkronize çalıştığı belirtiliyor. Arzu eden kullanıcılar, detaylı bilgi ve ücretsiz demo talebi için www.kobimaster.com adresinden yardım alabiliyor.

Okuyucu Yorumları