Kojima'nın PS4'e geliştirdiği oyun açıklandı

Geçtiğimiz günlerde E3'de açıklanan oyun, Hideo Kojima ile PS4 için geliyor.

Dead Stranding geliyor

Sony Interactive Entertainment (SIE) bugün Hideo Kojima'nın Kojima Productions şirketinin PlayStation®4 (PS4™) için geliştirdiği ilk oyun olan DEATH STRANDING'i ve oyunun fragmanını E3 2016 PlayStation Basın Konferansı'nda duyurdu. Bugüne kadar başyapıt olmuştum oyunlarda olduğu gibi, Hideo Kojima, bu oyunun da prodüktörlüğünü, yazarlığını, yönetmenliğini ve tasarımını bizzat kendi üstleniyor. Oyunun başkarakteri ise Norman Reedus tarafından canlandırılacak.

Kojima Productions için yepyeni bir başlangıcı temsil eden DEATH STRANDING'in fragmanını sunmaktan son derece büyük bir heyecan duyduğunu belirten Kojima Productions Oyun Tasarımcısı Hideo Kojima, sözlerine şöyle devam etti: "Kojima Productions'ın geçtiğimiz Aralık ayında kurulmasından bu yana, bütünüyle geleceğe odaklanmış durumdayım. Hayranlarımıza ve bugüne kadar ortağımız olarak bize destek veren SIE'deki herkese teşekkür ediyoruz. Dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılarımıza çığır açan bir 'oyun deneyimi' sunmayı sabırsızlıkla bekliyoruz."

SIE, cazip bir oyun yelpazesiyle yazılım portföyünü genişletmeye ve sadece PlayStation® üzerinde mümkün olan eğlence deneyimleri sunmaya devam edecek.

Okuyucu Yorumları