Kurumdan kuruma çalışma modeli

Adeo, Corp-to-Corp çalışma modeli ile adından sıkça söz ettiriyor.

ADEO'dan yeni çalışma modeli

Bilişim sektörü üreticileri ile iş ortaklarına yurt içi ve yurt dışında bilişim - iletişim teknolojileri alanlarında danışmanlık, dış kaynak sağlama, verimli kaynak kullanımı ve eğitim hizmetleri sunan ADEO, kaliteli hizmet yaklaşımı ve profesyonel IT danışmanları ile dünyadaki Corp-To-Corp (Kurumdan Kuruma) çalışma modelini Türkiye'de ilk uygulayan bilişim danışmanlığı ve eğitim firması olarak öne çıkıyor.

Temel olarak IT Güvenlik Çözümleri, Cloud Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri alanlarında faaliyet yürüten ADEO, iş gücünü daha verimli kullanmak ve uzmanlık alanlarına odaklanmayı amaçlayan BT müşterilerine gelecek teknolojilerini ulaştırmak adına dinamik ve butik çalışarak Network, Server, Storage'dan başlayan ve Private cloud, Public cloud, Hybird cloud'a kadar devam eden bir yelpazede Eğitim, Güvenlik, Analiz, Planlama, Optimizasyon, Kurulum/Entegrasyon ve Sorun Giderme hizmetleri sunuyor.

ADEO'nun çalışma modeli ve hizmet yelpazesi, sektöre ismi ile adım attığı 2008 yılından beri gerek IT entegratörleri, gerekse üretici firmalar tarafından takdir gördü ve benimsendi. ADEO sektörde kazandığı güven ve profesyonel çalışma prensibi sayesinde sadece Türkiye'de değil, Türkmenistan, Gürcistan, Ukrayna, Rusya, Ortadoğu ve Afrika bölgesinde de sektörel odaklı çok sayıda projeyi başarı ile gerçekleştirme fırsatı buldu ve her geçen gün bu çalışmalara bir yenisi daha ekliyor.

ADEO'nun Türkiye'de 60'ın üzerinde eğitmeni, 5 şubesi, 12 sınıfı bulunduğunu ifade eden ADEO Genel Müdürü Selçuk Ekin, 5 şubede her yıl yaklaşık 1200 ve 2008 yılından bugüne toplamda 6000 kişiye bilişim eğitimleri verdiklerini belirtiyor. Ekin sözlerine şu şekilde devam ediyor "Her geçen gün değişen ve gelişen teknolojilerle beraber bilişim sektöründeki oyuncu sayısı hızla artmakta ve bilişim firmaları müşterilerine daha iyi ve katma değeri yüksek hizmetler sunabilmek için önemli yatırımlar yapmakta. Bunun yanı sıra, en ileri bilişim sertifikaları ve saha tecrübesine sahip yüksek kalitede uzman personeli bulabilmek ve onları sürekli istihdam edebilmek her geçen gün daha da zorlaşmakta. ADEO Bilişim Danışmanlık, uluslararası geçerliliğe ve yeterliliğe sahip sertifikaları bulunan, konularında Türkiye'nin en önemli projelerinde görev almış 45 danışman ve 25 eğitmen ile bilişim sektörü üreticileri ve iş ortaklarına kullanabileceği ve güvenebileceği yüksek kalitede bir kaynak havuzu yaratmaktadır. ADEO olarak, önümüzdeki süreçte mevcut yöntem ve yaklaşımlarımızı geliştirmeye devam ederek yine iş ortaklarımız ve müşterilerimizin bizden beklediği memnuniyeti sağlamayı sürdüreceğiz. Daha geniş çaplı bir iş ortaklı ekosistemiyle çalışarak, gerek yurt içinde gerekse bölgede başarılı projelere imza atmak gelecek planlarımız arasında yer alıyor. "

Okuyucu Yorumları